Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Op basis waarvan kies ik een streamer?

Voor echte muziekliefhebbers is de luisterkwaliteit van de gekozen audio van het grootste belang. De verschillende tonen moeten allen afzonderlijk perfect zijn om tot het meest kwalitatieve geheel te komen. Omdat de technologie niet stilstaat, werd intussen aan die wens volledig tegemoet gekomen door de ontwikkeling van de streamer. Het downloaden voorbij kun je met een streamer snel en makkelijk al je muziekbestanden vanop je laptop, smartphone of tablet beluisteren in de hoogste kwaliteit. Lees hieronder hoe je dit zelf voor elkaar krijgt.

Wat is streaming?

Ken je nog de tijd waarin je muziek moest downloaden en je hier wel enkele uren zoet mee was, tot je eigen grote frustratie. Pas nadat het volledige liedje of filmpje gedownload was, kon je eindelijk beginnen luisteren, en tegen die tijd was je al lang met iets anders bezig. Door middel van streaming echter worden er steeds kleine stukjes gedownload die je onmiddellijk kan beluisteren en die daarna ook terug verwijderd worden. Je hoeft dus geen opslagruimte meer vrij te houden, maar je moet wel nog steeds over een snelle internetverbinding beschikken. Streamen is het nieuwe downloaden zeg maar, met alle voordelen die erbij horen.

Optimale prestaties met een NAD streamer

De NAD streamer keert helemaal terug naar de essentie, namelijk de luisterkwaliteit. Waar anderen inzetten op een mooi design en allerlei technologische snufjes die geen mens gebruikt, zet NAD steeds opnieuw alles op alles om die luisterkwaliteit nog verder te verfijnen. Omdat het Britse merk NAD voluit gaat voor gebruiksgemak en optimale prestaties, kunnen de streamers rekenen op een trouw en overtuigd publiek.

Vergeet de dali subwoofers niet

Het bestellen van dali subwoofers is voor de muziekliefhebber de ultieme wens. Deze handgemaakte subwoofers blinken uit in kwaliteit en dat hoor je meteen. Het perfectioneren van de luisterervaring staat voor de producent voorop en daar wordt met iedere vernieuwing sterk op ingezet. Niet alleen om te streamen, maar ook om bijvoorbeeld een thuisbioscoop in te richten of om je stereo te vervolledigen, zijn deze subwoofers erg geschikt. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je voor ieder doel precies de goede subwoofer met de hoogste geluidskwaliteit kunt vinden. Om het helemaal af te maken, kun je ook nog uit verschillende uitvoeringen kiezen waardoor ze ook nog eens een eyecatcher in je interieur vormen. De variatie in functionaliteiten dan weer zorgt ervoor dat je enkel koopt wat je nodig hebt, niets meer en ook niets minder.

Waarom niet kiezen voor het beste van twee werelden?

Wil je een streamingervaring van de hoogst mogelijke kwaliteit? Waarom niet het beste van twee werelden combineren en kiezen voor de NAS streamer in combinatie met de dali subwoofers? Geniet in alle rust in je eentje van je favoriete muziek en films of bewonder samen met vrienden de ongelofelijke kwaliteit tijdens het beluisteren van jullie favoriete muziek. Geef jouw wensen door aan een je verkoper en je gaat naar huis met je nieuwe NAD streamer en dali subwoofers voor urenlang luistergenot.

 

 

Gerelateerde artikelen

Sluit je hypotheek over

De makelaar in Sint Jansteen is rots op de omgeving

Waarom juist een houten chalet kopen?