Woning Ontwikkeling
Image default
Sport

Optimale spiertraining voer je uit met EMS

Met het draadloze EMS spierstimulatie training apparaat kan je op een optimale manier spiertraining uitvoeren voor het hele lichaam. Deze geweldige workout EMS training apparatuur kan helpen om alle spieren van jouw lichaam te versterken, in balans te houden en krachtig te houden. Nergens en met geen één andere sport bereik je na 2 maanden hetzelfde resultaat als na 2 maanden trainen met elektrische spierstimulatie.

Waarom zou je sporten met behulp van EMS?

  • Om tijd te besparen. Een 20 minuten durende EMS training staat namelijk gelijk aan een 90 minuten durende traditionele training
  • Om fitness overal uit te kunnen voeren. EMS training is niet beperkt door ruimte. EMS training kan je gewoon thuis, in het park, in de sportschool en op tal van andere plaatsen uitvoeren. Op elk moment en overal kan jij ervoor zorgen gezond te blijven
  • Om veilig te trainen. Met EMS komt er geen druk op je gewrichten te staan en rek je geen pezen. Hierdoor wordt het risico op letsel geminimaliseerd

Het speciale elektrode pak dat je draagt tijdens de training is ultra licht en flexibel, verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL, voorzien van 12 geïntegreerde elektrodeparen, wasbaar, comfortabel te dragen en maximaal vrij beweegbaar.

Wat kun je allemaal bereiken met EMS?

EMS is zeer doeltreffend voor onder andere vetverbranding, krachttraining, cardio, professionele ondersteuning voor topsporters, bekkenbodemspieren trainen en ontspanning. Met slechts 20 minuten per sessie, twee keer per week, bereik je resultaten waarvoor je anders uren in de sportschool zou hebben doorgebracht. Maak je klaar om af te slanken en strakker te worden!

Vraag jij je af hoe lang het duurt voor je met EMS training resultaten boekt? Dat hangt af van de frequentie van de trainingen, jouw levensstijl, het dieet enz. Maar resultaten worden over het algemeen geboekt in de korte tijd van slechts 4 weken.

Vraag je je ook af hoe het kan dat slechts 20 minuten trainen met EMS voldoende is? Je spieren ervaren bij EMS-training veel intensievere trainingsprikkels. Je krijgt een full-body workout door het gelijktijdig aanspannen van alle grote spiergroepen en de stabiliserende spieren die met klassieke methoden moeilijk te bereiken zijn. Bovendien richt EMS-training zich op het hele lichaam tegelijkertijd door de plaatsing van de elektroden in het EMS pak.

https://www.stimawell.com/nl-nl