Woning Ontwikkeling
Image default
Vakantie

Overnacht in de vakantiehuisjes in Ardennen

Houd jij van de natuur en heb je nog geen vakantie geboekt? Misschien zijn de vakantiehuisjes in de Ardennen wel iets voor jou. De vakantiehuisjes in Ardennen zijn gelegen tussen de bergen waar je in alle rust en privacy kan genieten van de omgeving. 

Wat is er te doen?

De vakantiehuisjes in Ardennen liggen op korte afstand van vele activiteiten in de Ardennen. Zo kan je bijvoorbeeld abseilen, raften, paragliden, je kan het je zo gek niet bedenken. Voor de rustige wandelaars zijn er genoeg looppaden en voor de adrenaline junkies is er genoeg avontuur. Na zo een dag vol avontuur ben je binnen 10 minuten weer terug bij de vakantiehuisje Ardennen. Het maakt niet uit hoe lang je jouw vakantie in de vakantiehuisjes van Ardennen boekt. Een lang weekend weg of twee weken terugtrekken, het maakt niet uit. Je zal je vast en zeker vermaken. 

De vakantiehuisjes Ardennen

De huisjes zijn ingericht in rustieke kleuren. Sommige huisjes hebben twee slaapkamers, anderen hebben er drie of vier. Vakantiehuisjes in Ardennen zijn tevens de perfecte locatie om een familieweekend te vieren. Bijvoorbeeld voor een jubileum of gewoon omdat jij en je familie graag tijd met elkaar doorbrengen en leuke activiteiten ondernemen. Niemand zal zich vervelen. In de vakantiehuisjes van Ardennen is het mogelijk om een babystoel of een ledikant te huren zodat ook de allerkleinsten in de familie kunnen meegenieten. 

Interesse 

Heb jij interesse in de vakantiehuisjes in Ardennen? Kijk op de website of bel naar onze klantenservice voor meer informatie. Op de website vindt je informatie over de ervaringen van gasten die jou al voor zijn gegaan. Daarnaast vind je een aantal activiteiten in de buurt in een overzicht op onze website. Bij vragen kan je altijd bellen of mailen. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij zien je graag in onze vakantiehuisjes in Ardennen!