Woning Ontwikkeling
Image default
Groothandel

Presenteer uw gekoelde producten op een aantrekkelijke manier met een display koelkast

Bent u op zoek naar koeltechnische apparatuur waarmee u uw gekoelde producten vers houdt en deze tegelijkertijd op een aantrekkelijke wijze presenteert? Bekijk dan eens de apparatuur van de specialisten van Koopsretail. Zij bieden diverse diensten aan op het gebied van koelmeubilair, waaronder bijvoorbeeld het ontwerpen, plaatsen, repareren en onderhouden van uw display koelkast of gekoelde werkbank. U vindt hier dus alle benodigdheden voor koeltechnische apparatuur op één plek.

Kies voor een prachtige display koelkast

De specialisten van Koopsretail ontwerpen graag een display koelkast voor u op maat. Dit stelt u in staat om op een aantrekkelijke manier gekoelde producten te presenteren aan de bezoekers van uw winkel of horecaonderneming. U kiest zelf of u een model wilt met een dubbele of een enkele glazen deur, uw wensen staan centraal wanneer u een display koelkast aanschaft bij deze specialist. Wat voor display koelkast u ook besluit te kopen, ze zijn standaard voorzien van ledverlichting. U producten blijven dus niet enkel koel, ze worden ook aantrekkelijk gepresenteerd waardoor uw bezoekers eerder geneigd zijn om de producten in de koeling aan te schaffen.  

Bereid uw gerechten op een gekoelde werkbank

De gekoelde werkbank die deze specialist aanbiedt is ideaal voor gebruik in de horeca. Het stelt u namelijk in staat om verschillende verse etenswaren te bereiden, terwijl deze toch vers blijven. Ze worden immers verwerkt in een gekoelde omgeving. U kunt ook de gekoelde werkbank op maat laten maken, bijvoorbeeld met gekoelde kasten aan de onderkant. Hierdoor kunt u de gemaakte gerechten ook koel bewaren, zonder dat deze ruimte innemen op uw werkbank. U kiest zelf tussen verschillende formaten en modellen, zodat de gekoelde werkbank uiteindelijk naadloos aansluit op uw wensen.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de apparatuur die de specialisten van Koopsretail aanbieden? Neem dan gerust contact met hen op, ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over hun complete dienstverlening.

Gerelateerde artikelen

Exacte gewichtsbepaling doet u met een industriƫle weegschaal

Waarom torx schroeven kopen?

Welke soorten zout worden gebruikt in onthardingszout?