Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Raamdecoratie in Veenendaal

De raamdecoratie van Ambifloor Veenendaal is de voor elke kamersituatie een sfeerbepaler. Wilt u uw huis herinrichten, met wat kleine ingrepen veranderen of zelfs een nieuw huis bouwen? Naast meubels en vloeren maakt de raamdecoratie een interieur compleet. Realiseer uw persoonlijke leefruimte met zonwering van Ambifloor bijvoorbeeld! U heeft er een grote keuze uit o.a. plisségordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, shutters die passen bij uw interieurstijl en woonideeën – met veel extra’s.

Multifunctionele raamdecoratie Veenendaal

Tegenwoordig biedt ultramoderne raamdecoratie Veenendaal veel meer dan alleen maar esthetische voordelen. Een breed scala aan extra functies waarmee u uw leefruimte perfect volgens uw wensen kunt inrichten. De flexibele bedienbaarheid van diverse raamdecoraties beschermt u betrouwbaar tegen de zon. Dankzij Ambifloor kunt u comfortabel wonen in alle ruimtes in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer of de serre!

Voor elke ruimte geschikt

Plooigordijnen worden steeds populairder. Geen wonder, want gezien de hectiek van alledag en de dagelijkse informatiestroom in de binnenhuisarchitectuur is er steeds meer vraag naar rustige, heldere en overzichtelijke structuren. Die met dit soort raamdecoratie snel en eenvoudig te realiseren zijn. Bij de keuze van de mate van transparantie wordt u een veelvoud aan mogelijkheden geboden. Hierdoor kunt u de raamdecoratie precies aanpassen aan de betreffende ruimtesituatie en uw persoonlijke wensen. Als u houdt van interessante, iriserende lichtspelingen in de kamer, zult u veel plezier hebben van een transparant plooirolgordijn. Ondoorzichtige stoffen, die doorschijnend zijn, bieden u een aangenaam getemperd licht met een licht privacyscherm. Dat u overdag beschermt tegen de nieuwsgierige blikken van uw buren of voorbijgangers. Met verduisterde plisségordijnen kunt u daarentegen slaapkamers en kinderkamers geschikt maken om te slape. Tegelijkertijd privacy en bescherming tegen verblinding bieden.

Maak een afspraak

Vrijwel alle opties staan voor u open wat betreft kleurkeuze, vormgeving en combinatie. De professionals van Ambifloor laten hun en uw creativiteit graag de vrije loop. U vindt bij hen alles wat u nodig heeft om uw interieur een flinke boost te geven. Voor nu én voor later. Helaas is langskomen momenteel vanwege Corona niet mogelijk. Maar zij komen graag op afspraak bij ú langs om u onder te dompelen in hun wereld van producten en diensten!

Gerelateerde artikelen

Van plan om een huis te kopen in Delden?

Wel of geen een aankoopmakelaar?

De voordelen van zonnepanelen op je dak