Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Reset uw zenuwstelsel bij de chiropractor

Een nieuwe oplossing

Artrose, migraine, rugpijn. Zomaar een paar aandoeningen die uw leven flink kunnen beheersen. Misschien heeft u al fysiotherapie geprobeerd, uw voedingspatroon aangepast, of zelfs medicamenten geslikt om te proberen de klachten te verminderen. Tot nog toe heeft niets (voldoende) geholpen, anders was u natuurlijk niet bij deze blog terecht gekomen. Wellicht is chiropractie wél een doeltreffende oplossing voor u. We leggen u graag uit wat chiropractie nu precies inhoudt én waar u terecht kunt voor een deskundige behandeling.

 

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor, of bottenkraker in de volksmond, reset het zenuwstelsel door het herstellen van de spieren op zowel oppervlakkig als dieperliggend niveau. Alle prikkels die binnenkomen bij een lichaam moeten verwerkt worden door de hersenen. De hersenen coördineren als het ware al deze prikkels. Denk aan pijn, warmte, kou, maar ook reuk, smaak en tast. Uw spieren hebben een belangrijke functie in dit proces en wanneer de spieren verkrampt raken, wordt het proces verstoord. Het gevolg kan de pijn zijn waar u momenteel last van heeft. De chiropractor ‘ontkrampt’ de spieren weer op diep niveau en herstelt zo uw zenuwstelsel. De verwerking en uitvoering van prikkels werkt dan weer beter, en uw pijn zal verminderen of zelfs verdwijnen.

 

Chiropractor Nijmegen

Woont u in omgeving Nijmegen, dan heeft u geluk. Bij Chiropractor Nijmegen bent u namelijk in deskundige en ervaren handen. De praktijk wordt gerund door chiropractor Jan de Vreede, die het beroep al meer dan 30 jaar uitoefent sinds hij zelf de positieve effecten ervoer na een blessure. Het team is inmiddels uitgebreid met zijn eigen zoon, Mike de Vreede, die geïnspireerd raakte door de resultaten die hij zijn vader in de chiropractie zag behalen.

Wanneer u de recensies over de praktijk leest wordt er niets dan lof geschreven, een extra teken dat u in goede handen bent. U kunt altijd contact met ze opnemen als u benieuwd bent naar de behandelingen en wat Chiropractor Nijmegen voor u kan betekenen.