Woning Ontwikkeling
Image default
Groothandel

Segers is dé expert op het gebied van horecakleding

Zoals op de website van Segers staat: deze horecakleding verandert mensen niet ineens in toptalenten, maar het is wel zo dat veel toptalenten in deze kleding werken. Dit komt omdat dit merk hoogwaardige kwaliteit produceert en daarbij designs levert die passen bij de visie van uw bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk functioneel, zoals alle werkkleding moet zijn, en draagt het zeer comfortabel. De horecakleding van Segers is niet alleen welbekend onder koks, maar wordt ook gedragen door de eerste aanspreekpunten in uw horecazaak, zoals serveersters, kelners en bartenders. Vanwege de hoge kwaliteit gaat de kleding lang mee; u koopt dus altijd een duurzaam product.

Voor medewerkers in de zorg koopt u hier ook functionele kleding

Van zorgpersoneel wordt veel verwacht en er worden hoge eisen aan hen gesteld. Als zorgmedewerker wilt u zich dan ook zo comfortabel mogelijk voelen in de kleding die u draagt. Daarnaast moet het functioneel zijn. Een werkoutfit zonder zakken bijvoorbeeld, dat is natuurlijk een no-go. U voelt zich direct een professional én zelfverzekerd in de zorgkleding van Segers. De collectie is recentelijk verfijnd en past helemaal bij de tijd van nu. Zo koopt u bijvoorbeeld denim look-a-likes. De patiënten die u verzorgt zullen niet twijfelen aan uw geloofwaardigheid wanneer u deze kleding draagt.

Dit merk support anderen

Niet alleen produceert Segers kwalitatief hoogwaardige horecakleding, maar houdt zich ook bezig met de steun en sponsoring van diverse Zweedse culinaire teams, wedstrijden en verenigingen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Swedish Young Chef Award, Noorkokk (jonge kok van het jaar Estland), SBK (Zweedse bakkers en patissiers) en Bocuse d’Or Zweden en Estland. Het verzorgen van kleding voor deze partijen doen zij met veel plezier en zien dan ook graag dat de mensen die het dragen, zich zelfverzekerd en comfortabel voelen, terwijl ze het ook functioneel kunnen gebruiken. Heeft u nog vragen over de horecakleding van Segers? Aarzel niet om contact op te nemen met het enthousiaste team.

Gerelateerde artikelen

Ontdek het voordeel van pharma bottles geproduceerd in een cleanroom

Exacte gewichtsbepaling doet u met een industriële weegschaal

Een goedkope eettafel van goede kwaliteit koopt u bij deze experts