Woning Ontwikkeling
Verbouwen

Stukadoor Putten

Voor een stukadoor is een wand in een woning niet zomaar een wand. Het is een onderdeel van het interieur dat moet aansluiten bij het afwerkingsniveau van de rest van de woning. Het doel is dan ook om een uiterst zorgvuldig werk te leveren voor elke muur.

Vakwerk van Stukadoor Putten

Stuken is een bijzondere ambacht en ook echt specialistisch vakwerk. Bij stukadoor Putten vindt je deze specialisten van het stucwerk. Het uiterlijk van de muur is een sfeermaker en kan uw huis maken of breken. Als u bijvoorbeeld een huis wilt met een industriële sfeer moet er naast een goed interieur ook een goede muur bij. Deze muur moet het juiste contrast krijgen en ook een structuur naar uw keuze.

Structuur & Contrast

De structuur en contrast zijn voor u belangrijke keuzes. Gelukkig is voor het stukadoorsbedrijf in Putten niks te gek. Elke kleur kan gekozen worden met daarbij de passende techniek om uw wens te realiseren. De afwerking van de wand kan worden gemaakt met een techniek die met hoge druk de kleur aanbrengt op uw wand. Deze techniek zorgt ervoor dat er geen structuur komt op uw wand en zo een strakke kleur aanbrengt op uw muur.

De structuur wordt eventueel daarvoor aangebracht met het stukadoorswerk van Stukadoor Putten. De materialen kunnen variëren tussen materialen als pleister of gips. Hier kan je ervoor kiezen om een structuur aan over te houden wat kan resulteert in een goed sfeerelement. Ook sierpleister is hier een voorbeeld van. Bij deze pleister is het niet eens erg als er een kleine beschadiging voorkomt omdat er geen kleurverschil is en niet opvalt. Dit fenomeen heet kleurechtheid van stucwerk.

Binnen & buiten stukadoorsbedrijf in Putten

Bij de stukadoor putten kunnen deze pleisters ook in de badkamer of buitenshuis worden toegepast. Hier moet alleen nog een extra laag overheen om te zorgen dat het 100% waterdicht is. Als dit niet zo is dan kan het loslaten van de muur. Als het buiten wordt toegepast vereist dit wel meer aandacht voor onderhoud dan binnen.