Woning Ontwikkeling
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tunnelverlichting, wie is de oplossing?

Schréder is dé partner voor tunnelverlichting. Voor de gemeente waar ik voor werk krijg ik vaak zeer uiteenlopende opdrachten. Ik ben iemand die bepaalde klachten ontvangt en ze vervolgens onderzoekt. Mochten deze klachten terecht zijn, en zijn ze op te lossen. Dan is het mijn taak om deze oplossingen uit te voeren. Een poosje terug kreeg ik een klacht over een tunnel bij mij in de buurt, het was niet de eerste keer dat daar een klacht over kwam. Het is een erg lange tunnel waar dagelijks erg veel mensen doorheen rijden. Er is echter een probleem met die tunnel, de verlichting is erg slecht. Het is zelfs zo dat ik de tunnel in de nacht liever vermijdt. Het punt is echter dat tunnelverlichting niet zo gemakkelijk te regelen is. Je hebt echt een bedrijf nodig die gespecialiseerd is in verlichting en die zo’n project aan wil gaan. 

De zoektocht

Met frisse tegenzin besloot ik toch maar een opzoek te gaan naar een oplossing. Ik kon deze klacht natuurlijk niet voor altijd vooruit blijven schuiven. Het duurde gelukkig niet lang voordat ik een geschikt bedrijf gevonden had. Ik kwam namelijk terecht op Schréder.com. Een bedrijf gespecialiseerd in verlichting. 

Kan Schréder mij helpen met tunnelverlichting?

Nu was het de vraag of zij mij konden helpen met tunnelverlichting. Toen ik de website voor het eerst zag was ik erg onder de indruk. Het was een erg professionele website waarin veel van hun eerdere projecten weergegeven waren. Het gene wat mij het meest aansprak was dat Schréder niet alleen het probleem op kan lossen, maar dat ze er ook een heel nieuwe sfeer aan kunnen geven. Ze creëren een nieuw project in het project. Dit was eigenlijk ook de reden om over te stappen tot actie en Schréder te berichten over de tunnelverlichting. 

Resultaat

Het is momenteel enkele maanden later, en het is resultaat is hier. Het is ongelooflijk wat voor werk Schréder geleverd heeft. De tunnelverlichting is zo goed gelukt dat ik er nu voor mijn plezier doorheen rijdt wanneer ik richting huis ga. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat dat Schréder geleverd heeft.