Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Uw vertrouwde adres voor oplossingen met bulk handling

Als u binnen uw bedrijf te maken heeft met bulk handling dan wilt u daar natuurlijk een goede oplossing voor. Het afvullen van zakken of vloeistofdichte tanks of containers moet precies en nauwkeurig gebeuren. Daarbij is het vaak ook van belang dat het gewicht van het afgevulde materiaal bekend is, bijvoorbeeld omdat een zak of vat een maximaal gewicht mag bevatten of een container maar voor een bepaald tonnage gevuld moet worden. Hiervoor kunt u rekenen op het vakmanschap van een bedrijf dat al vele decennia ervaring heeft met deze discipline: Entecon in Soest.

Een compleet geautomatiseerd systeem

Het vullen van een zak met poeder is minder eenvoudig dan u misschien denkt. De zak moet op de juiste manier open worden gehouden en vervolgens moet het stortgoed er op de juiste manier in zodat er zo min mogelijk verloren gaat. Voor dit soort bulk handling zijn speciale machines nodig die dit proces geheel geautomatiseerd kunnen uitvoeren. Op die manier bespaart u enorm veel tijd en is uw productieproces een stuk goedkoper. Hiermee verbetert u uiteraard uw concurrentiepositie.

Bij wie moet ik zijn voor optimale bulk afhandeling?

Bulk handling is aan de orde bij diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan cement en zand, maar ook aan grondstoffen voor verf en voeding. In al deze situaties moet het afvullen van zakken of vaten vlot gaan. Voor de beste oplossingen kunt u contact opnemen met Entecon. Dit bedrijf heeft ruime ervaring en denkt graag met u mee over een oplossing die voor uw bedrijf het best is. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en als u instemt met het voorstel dan kan het system voor bulk handling op korte termijn in gebruik worden genomen. Ook voor service en onderhoud kunt u uiteraard bij dit bedrijf terecht. U vindt de contactgegevens op de website. Dit bedrijf opereert in heel Nederland.