Woning Ontwikkeling
Image default
Huishoudelijk

Verbouwen? Decoreer je raam met Squid raamfolie!

Bij een nieuwe vloer of strak gestucte muren moet je ook altijd rekening houden met een raambedekking die past bij de nieuwe look van je kamer. De juiste raambedekking bindt je interieur samen en zorgt voor een mooi, harmonieus geheel. Veel mensen kiezen voor gordijnen of jaloezieen maar ook raamfolie heeft de laatste jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Het is daardoor geschikt als volwaardige raambedekking ne heeft zelfs een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van raamdecoratie. Ontdek het zelf!

Voordelen van Squid raamfolie

Squid raamfolie is een relatief nieuwe raamfolie met een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Het is allereerst een vorm van privacy folie. Het probleem van traditionele privacy folie is echter dat het er vaak een beetje saai uitziet. Bovendien is het vaak lastig om netjes aan te brengen zonder luchtbellen. Met Squid raamfolie heb je dit probleem niet.

Een ander groot voordeel van deze raamfolie is dat je geen extra bevestigingsmaterialen nodig hebt, zoals een gordijnrails, en het neemt geen ruimte in op de vensterbank. Het is ook gemaakt van textiel waardoor het een nette uitstraling heeft. Bovendien hoopt er zich geen stof op in de raamfolie, wat bij gordijnen en jaloezieën wel kan gebeuren.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld verduisteringsfolie, laat Squid raamfolie nog wel zonlicht door. Zo mis je geen natuurlijk licht in huis. Het biedt ook voldoende privacy, in tegenstelling tot bijvoorbeeld one way vision folie, dat alleen overdag beschermt tegen ongenode gasten.

Volwaardige raambedekking voor in huis

Al met al is Squid raamfolie te gebruiken als volwaardige raambedekking. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren dus je vindt altijd de variant die past bij de rest van je interieur. Je kunt ook verschillende kleuren gebruiken voor verschillende ruimtes in huis. Bedenk alleen wel dat deze raamfolie niet beschermt tegen uv-straling dus pas op met houten meubels of schilderijen. Deze kunnen achter het raam verkleuren en vaal worden.

Gerelateerde artikelen

Nu Mooie handgemaakte Wanddecoratie bestellen

Wat maakt jaloezieen in de praktijk zo interessant?

Een hovenier uit Schiedam voor het aanleggen van je nieuwe tuin