Woning Ontwikkeling
Image default
Huishoudelijk

Verhuizen doe je met deze tips

Een verhuizing zal niet vaak voorkomen in je leven, waarschijnlijk niet vaker dan 5 keer. Logisch dat verhuizen de nodige stress en frustratie met zich mee brengt. Het is belangrijk om goed voorbereid te beginnen aan je verhuizing. Wat besteed je uit aan een verhuisbedrijf en wat doe je zelf? Ga efficiënt te werk met het inpakken van je verhuisdozen. Om je hier alvast mee omweg te helpen, hebben we de een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 

Tip 1 Verdeel het gewicht

Let op dat je bij het inpakken van je dozen het gewicht goed verdeeld. Dozen met alleen maar boeken kunnen als doel te zwaar worden waar dozen met alleen handdoeken of kussen heel licht zijn. Door het gewicht over de dozen goed te verdelen voorkom je dat je verhuisdozen zullen inzakken bij het stapelen. Koop hier de beste dozen voor jouw verhuizing. 

Tip 2 Sterke dozen voor zware spullen 

Heb je zware, breekbare of kostbare spullen? Kies voor professionele verhuisdozen. Deze dozen zullen jouw spullen goed beschermen tijdens de verhuizing. Extra sterk dubbelgolf karton en een autolock bodem maakt deze verhuisdoos de beste doos voor jouw verhuizing.

Tip 3 Gebruik de originele verpakking

Heb je de originele doos van jouw computer, tv of radio nog op je zolderkamer staan? Dit komt mooi uit! Deze kun je gebruiken om deze elementen in te verhuizen. De dozen zijn op maat voor het product en zullen verschuivingen tijdens het verhuizen voorkomen. Heb je deze dozen ooit weggegooid? Geen probleem, voor je tv, spiegels en schilderijen gebruik je hiervoor ontworpen schilderijdozen.

 

https://verhuisdozen.store/