Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten toetsenborden

Een toetsenbord is onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Toetsenborden worden gebruikt om informatie in computers in te voeren. De toetsen bestaan veelal uit cijfers, letters, symbolen en functietoetsen. De Toetsenborden zijn in diverse ergonomische uitvoeringen via de toetsenborden webshop verkrijgbaar.

Mini toetsenbord

Een mini toetsenbord zorgt voor een comfortabele en tevens gezonde werkplek. De compacte afmetingen hebben als groot voordeel dat de afstand tussen tussen de muis en je handen wordt verkleind. De schouders en de ellebogen ervaren een natuurlijke en ontspannen houding. Dit voorkomt lichamelijke klachten waaronder RSI.

De toetsenborden zijn niet alleen kleiner maar vaak ook smaller dan normale toetsenborden. Dit draagt bij aan een ergonomisch verantwoorde houding tijdens het werken op de computer. Het kleine formaat maakt het bovendien eenvoudiger om het toetsenbord mee te nemen.

Plat en ergonomisch toetsenbord

Het investeren in een goed product is het dubbel en dwars waard. Een plat en ergonomisch toetsenbord is hier een uitstekend voorbeeld van. Reguliere toetsenborden zorgen er dikwijls voor dat men na een tijdje klachten kan ervaren. Een plat en ergonomisch toetsenbord voorkomt deze klachten. Het toetsenbord is plat en dit vermindert de belasting op je schouders en armen. Ook zorgt het platte en ergonomische toetsenbord ervoor dat je geen knik in je armen kan krijgen. Deze knik in je armen kan op den duur voor problemen zorgen. Ze zijn daarnaast compact en door het platte design ben je binnen een mum van tijd bij de muis van je computer. We verkopen ook een ergonomische bureaustoel.

Numeriek toetsenbord

Een numeriek toetsenbord is een goede combinatie met bijvoorbeeld een mini toetsenbord of als je een toetsenbord zonder numeriek gedeelte beheert. Mensen die een beroep hebben in de financiële wereld, kunnen ook profiteren van een numeriek toetsenbord, omdat je op deze wijze eenvoudig cijfers in kan voeren zonder overbelasting van het lichaam. Een numeriek toetsenbord plaats je los op het bureau en deze zijn ook aan te raden voor zowel rechts- als linkshandige personen. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk eventueel sta hulp te installeren, dit is altijd handig. Zowel een mini toetsenbord, plat en ergonomisch toetsenbord als een numeriek toetsenbord zijn in de toetsenborden webshop verkrijgbaar!