Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Verzinken tegen atmosferische invloeden

Tegen atmosferische invloeden zoals corrosie en oxidatie lijkt soms weinig te doen. Toch is dit niet helemaal zo. Staalconstructies zijn namelijk goed te verzinken in Rijen. Verzinkerij Rijen is een bedrijf dat ervoor zorgt dat uw staal jarenlang goed beschermd is tegen deze invloeden. U hoeft er niet naar om te kijken en het is daarom erg duurzaam, omdat er minder staal geproduceerd hoeft te worden. Het corrosieproces wordt namelijk enorm vertraagd en daardoor is het ook nog eens een goede investering en goedkoper dan wanneer u dit niet laat verzinken en telkens nieuw staal nodig heeft.

Hoe ziet verzinken eruit?

Het verzinken van staal bij Verzinkerij Rijen is een interessant proces. U stelt zich een gigantisch bad vol vloeibaar zink voor dat op hoge temperatuur in deze staat wordt gehouden. Vervolgens worden hier zowel grote als kleine hoeveelheden staal in ondergedompeld. Dit blijft heel even zitten en vervolgens wordt het staal eruit gehaald. Het is een kwestie van een paar minuten en daardoor kost het proces ook niet veel, terwijl u wel zeker een decennia lang plezier hiervan heeft. Nadat het zinklaagje gedroogd is, is uw staal voorzien van een uitstekende beschermlaag en het ziet er nota bene ook nog eens fraai uit. Wacht dus niet langer met het constant vernieuwen van staal en besluit voortaan eerst uw staal te laten verzinken voordat u dit gaat gebruiken.

Schakel deze experts in

Bent u al bekend met het concept van het verzinken van staal, maar weet u niet waar u dit het beste kunt laten doen? Kom dan naar Verzinkerij Rijen, want zij zijn helemaal gespecialiseerd in thermisch verzinken en weten alle klappen van de zweep. U bent verzekerd van een goede kwaliteit en een lange levensduur van uw staal. Ook bij vragen of meer informatie, staat dit vriendelijke team voor u klaar. U bereikt ze eenvoudig telefonisch of via de e-mail en zij reageren zo snel mogelijk.

Gerelateerde artikelen

De ins en outs van een dakraam hor

Decoratieve gietvloer voor woningen

Dit moet je doen als je door een leiding hebt geboord