Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Vier houtendetail ideeën voor jouw inrichting

Hout past eigenlijk in elk interieur en zal nooit uit raken. Hout gaat niet alleen al jaren mee als trend maar het is ook een duurzaam product. Het gaat namelijk niet snel kapot en met de juiste verzorging, blijft echt ook jaren mooi. Hout kan je in veel verschillende vormen krijgen. Je kunt er van alles mee doen en het is makkelijk te bewerken. Een schuurpapiertje, houtzaag en wat lak kan al wonderen doen. Het is ontzettend divers materiaal. Je kunt er werkelijk van alles mee. Om jou te inspireren om meer hout in jouw interieur te gaan gebruiken, hebben we deze blog geschreven met leuke houtideeën. Dit is onze lijst:

  1. Houten raamdecoratie 

Een manier om hout terug te laten komen in jouw woning is om voor houten raamdecoratie te kiezen. Met houten jaloezieën kun je een warm element toevoegen aan jouw inrichting. Net zo als hout zelf zijn jaloezieën ontzettend divers en is er keuze genoeg. Voor meer over houten jaloezieën kun je kijken op Raamdecoratie.com

 

  1. Een houtenwand 

Een wand die volledig bedenkt is met houten planken is een gedurfde keus maar zeker erg stijlvol. Het geeft het idee alsof je in een houtenvakantiehuis verblijft en wie wil dat nou niet. Je kunt ook de wand nog interessanter maken met het gebruik van decoratie planken waar je boeken of andere decoratie op kunt neerzetten. Zo creëer je een 3D effect en heb je ook nog meer opbergruimte. 

  1. Houten meubels

Houtenmeubels gaan lang mee en geven veel sfeer aan een inrichting. Denk aan een grote eikenhouten tafel of een klein houten bijzet tafeltje. Je kunt er alle kanten mee op. Ook houten handgrepen aan kasten zijn een leuk detail. Houten meubels zijn ook eenvoudig zelf te maken. Voor iemand die aardig handig is, zal het maken van een houtenmeubel geen probleem zijn. Let wel op wat voor hout je gebruikt. Er zit veel verschil tussen het kwaliteit van hout. Ook kunnen de prijzen flink verschillen onderling. 

  1. Decoratie van hout

Decoratie van hout is een perfect oplossing als je iets minder geld te besteden hebt. Met een paar houten items kom je al heel ver. Denk aan bijvoorbeeld een houtenschaal of lamp. Ook in de keuken kun je hout terug laten komen met bijvoorbeeld een houten snijplank. Lekker ouderwets en sfeervol. Je kunt met hout echt werkelijk alle kanten op. Dus wees vooral creatief. 

Dit was het dan, alle hout inspiratie van het moment. We hopen dat we je geïnspireerd te hebben met deze blog. 

 

https://www.raamdecoratie.com/

Gerelateerde artikelen

Wat houdt krachtstroom eigenlijk in?

Waarom de prijzen van inboedelverzekeringen veranderen door extreem weer

Is een dekbed hetzelfde als een dekbedovertrek?