Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Volg deze instructies bij het kweken van paddo’s met een kweek kit

Met een paddo kweek kit, kun je thuis zelf paddo’s kweken. Als je dit doet onder de goede omstandigheden kun je een grote oogst produceren. Het is niet moeilijk om de paddo’s te kweken, maar het is wel belangrijk om je aan de instructies te houden. Ben je benieuwd naar deze instructies? Lees dan verder en kom erachter!

 

Hygiëne 

Het belangrijkste bij het kweken van paddo’s is dat je schoon werkt. Omdat je deze paddo’s gaat consumeren is het goed om de hygiëne serieus te nemen. Als je gaat beginnen moet je dus eerst je handen wassen. Daarna moet je de kit schoon maken met een desinfecterende doek. Zo weet je zeker dat er geen bacteriën en schimmels meer op de bak zitten. als er wel schimmels op de bak zitten, kunnen deze eerder gaan groeien dan de paddo’s. 

 

Gaatjes prikken en weken

De volgende stap is het maken van gaatjes in de kweek kit. Het is belangrijk dat je de gaatjes regelmatig verdeeld. Door deze gaatjes zal het water beter worden opgenomen. Daarna kun je de kit vullen met lauw water tot de rand. Daarna is het tijd om het te laten weken. Dit duurt acht tot twaalf uur. Tijdens het weken is het belangrijk dat de kit in het zonlicht staat. Je hebt hier dus geduld bij nodig!

 

Ontdek het assortiment online 

Het kweken van paddo’s is dus erg simpel. Het is belangrijk dat je denkt aan de hygiëne en dat je geduld hebt met het weken. De rest komt later! Wil je graag een kweek kit aanschaffen? Neem dan een kijkje op de website van 24 high en ontdek online het grote assortiment aan verschillende kweek sets. Je vindt altijd wel iets wat aansluit bij jou wensen. 

 

https://www.24high.nl/