Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Voor een heerlijk musk geurblok reken je op deze specialist

Om een heerlijke geur te verspreiden in je huis, leg je geurblokjes op een schaaltje of in een geurbrander. Bij Quinn Wood koop je bijvoorbeeld een musk geurblok. Om optimaal te genieten van het blok leg je hem eerst op een schaaltje neer. De geur houdt tot wel een jaar aan! Als je merkt dat de geur afneemt, schraap je simpelweg de bovenste laag weg om nieuwe geur vrij te laten komen. Het schraapsel zuig je op met je stofzuiger, of leg het in je geurbrander. Door het herhalen van deze stappen geniet je zo lang mogelijk van jouw musk geurblok of ander geurblok van Quinn Wood. Leg ook eens een geurblok op een schaaltje in je kledingkast en geniet keer op keer van de heerlijke geur van musk als je jouw kastdeur opent.

Ook de mooiste zijdebloemen voor in huis vind je in deze webshop

Op de website van deze specialist vind je meer dan alleen een lekker geurend musk geurblok. Bij dit bedrijf vind je zijdebloemen voor in huis van hoogwaardige kwaliteit, waar je jarenlang plezier van hebt. Als je gek bent op bloemen – maar er langer van wilt genieten dan een week – kies je voor zijdebloemen voor in huis van Quinn Wood. In het assortiment van deze webshop vind je allerlei bloemen zoals tulpen, pioenrozen en hortensia’s. Je maakt er de meest kleurrijke boeketten mee om het hele jaar door van te genieten!

Neem contact op met dit bedrijf om je vragen te stellen

Al je favoriete woondecoratie zoals zijdebloemen voor in huis bestel je snel en eenvoudig via de webshop van dit bedrijf. Bij een bestelwaarde vanaf € 100,- is verzending gratis. Bovendien heb je jouw nieuwe decoratie al binnen een à twee werkdagen in huis. Ben jij benieuwd naar het hele assortiment van deze veelzijdige webshop en wil je de producten graag in het echt zien? Plan dan een bezoek aan de showroom in Schiedam. Het team van Quinn Wood heet je er graag welkom en voorziet je met plezier van advies met betrekking tot woondecoratie. Ook als je vragen hebt, neem je contact op met dit bedrijf.