Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Waarom een thermoskan niet mag ontbreken in je woning

Heb jij al een thermoskan in huis?Misschien kun je deze voor veel meer doeleinden gebruiken dan je nu doet! Een thermoskan kan namelijk ideaal zijn en nog veel vaker van pas komen dan je eigenlijk zou denken. Vaak wordt er gedacht dat een thermoskan namelijk alleen handig is wanneer je de deur uit gaat. Natuurlijk is de kan daar ideaal voor, je kunt immers je favoriete drankje erin meenemen en dat is heel fijn voor een lange autorit of een picknick in het park. Een thermoskan kun je echter ook gebruiken wanneer je gewoon thuis bent.

Koffie of thee voor je bezoek

Verwacht je visite? Of komt er onverwacht iemand bij je op de koffie? Gezellig! Alleen is het niet zo fijn als je dan continu voor een refill naar de keuken moet lopen om een bakje koffie te halen. Een thermosfles is daar natuurlijk ideaal voor. Vul de kan met koffie of thee en je kunt gezellig bij je vriendin, buurvrouw of moeder op de bank blijven zitten terwijl je jullie kopjes bijvult met de kan. Bij het vieren van een verjaardag of een ander feestje is dit sowieso erg handig. Zet een of meerdere kannen koffie op tafel en je bezoek kan eenvoudig zelf een kopje koffie in doen!

Een kan als decoratie in je woning

Je denkt bij zo’n kan misschien aan een eenvoudige en saaie kan, die je het liefst in je kelder of een keukenkastje weg stopt. Tegenwoordig zijn er echter hele leuke kannen verkrijgbaar! Een thermoskan met een leuk goudkleurig vogeltje erop bijvoorbeeld, of een mooie matte nude kleurige kan die echte luxe uitstraalt. Met zo’n mooie kan hoef je deze niet eens alleen op tafel te zetten wanneer je hem gebruikt, je kunt hem ook als decoratie op de hoek van je salontafel zetten want wauw, wat een eye-catcher heb je in huis!