Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Waarom je zou moeten kiezen voor de deurvastzetter Dictator

Heb je last van een dicht- of openslaande deur en wil je dit graag oplossen? Dicht- en openslaande deuren kunnen namelijk schade aan de deur en het slot veroorzaken. Hiervoor heb je deurvastzetters in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld een deurvastzetter met voetstift of één die uitschuifbaar is tot 60 en zelfs tot 200 millimeter. Ook heb je verschillende merken, zoals Dictator of heavy duty. Om te laten weten waarom je voor een deurvastzetter Dictator zou moeten kiezen, gaan we hieronder in op de voordelen.

 

Soorten Dictator deurvastzetters

Met een deurvastzetter kan je jouw deur eenvoudig in een bepaalde positie zetten, waardoor je geen last meer hebt van klapperende deuren. Van alle verschillende merken zijn de Dictator deurvastzetters in veel verschillende varianten beschikbaar. Zo heb je ze in diverse kleuren, namelijk zwart, wit en zilvergrijs. Daarnaast heb je ze in verschillende maten, zo heb je een deurvastzetter met een stootuitslag van 60, 80, 90, 120, 160 en 200 millimeter. De stootuitslag is de lengte van de RVS of stalen pen die in- en uitgeschoven wordt om de deur in of uit zijn positie te zetten. Daarnaast heb je ze van RVS en zonder RVS, waarbij RVS ideaal geschikt is voor buiten. Ook heb je ze met of zonder voetstift, waarbij je je voet op de voetstift kan zetten en dan je deur vaststaat. Hierdoor hoef je niet te bukken en voorkom je dus een zere rug.

 

De voordelen van Dictator

Er zijn verschillende voordelen van de Dictator deurvastzetters. Zo zijn ze aan te passen aan je interieur, aangezien ze in diverse kleuren beschikbaar zijn en kunnen ze voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zeker de RVS deurvastzetters, die hier ideaal geschikt voor zijn. Ze worden aan de deur gemonteerd, waardoor er geen struikelgevaar ontstaat en de kunststof onderdop is ook nog eens te vervangen bij slijtage. De deur kan met de Dictator in elke gewenste positie gezet worden en zorgt voor veel rust in huis, aangezien je geen klapperende deur meer hebt. Daarnaast kan hij gereinigd worden en beschikt het over een eenvoudige montage en bediening. Je hoeft namelijk niet te bukken, aangezien je hem met je voet vast kan zetten en je alleen maar het zilveren plaatje of de voetstift in hoeft te duwen met je voet en dan de deur al vastgezet of ontgrendelt is.

 

Waar te bestellen?

De Dictator is op veel verschillende websites te koop, maar op Toplock bieden ze een ruim assortiment en beschikken ze over veel kennis ervan. Als je dus niet weet welke het beste geschikt is voor jouw woning, kan je contact met ze opnemen. Daarnaast bieden ze de deurvastzetters voor een scherpe prijs, dus neem snel een kijkje op toplock.nl.

 

 

https://www.toplock.nl/deurbeslag/deurvastzetters