Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor de hulp van een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf in Oosterhout inhuren heeft meer voordelen dan enkel extra handen. Voor verhuizers is verhuizen dagelijks werk, zij nemen niet alleen het sjouwen uit handen, maar nemen ook veel spanningen en stress weg. Tot nu toe is er nog geen enkele sprake van bijzondere verhuizingen. Lees daarom dit artikel over waarom kiezen voor de hulp van een verhuisbedrijf de moeite waard is. Zeker als de omstandigheden lastig zijn.

Het juiste gereedschap

Verhuisbedrijven in Oosterhout hebben alle hulpmiddelen om te verhuizen. Een verhuiswagen met een laadklep werkt veel handiger dan een gehuurd busje met een aanhangwagen. In die verhuiswagens liggen alle extra tools zoals hondjes, steekwagen, sjorbanden, en dekens om schade te voorkomen. Wat naar boven moet kunnen verhuisbedrijven snel en handig met een verhuislift opvoeren. Veel verhuisbedrijven hebben ook extra tools zoals een slede waarmee zij een vleugel kunnen verhuizen. Sowieso kun je het verhuizen van een piano of vleugel beter aan professioneel verhuizers overlaten.

Extra service is niet ongewoon

Veel verhuisbedrijven leveren extra service. Een voorbeeld hierin is een verhuizing naar een seniorenwoning. Door leeftijd kan de klant onmogelijk iets zelf doen, alles moet uit handen genomen worden, en de verhuizing gaat van groot naar klein. De bewoner levert ’s ochtends de sleutel in, en gaat een dag weg. De verhuizers pakken alles in en monteren lampen af en ruimen het hele pand leeg. De verhuizers brengen het over, richten de seniorenwoning in. De verhuizers gaan pas weg als alles op de goede plek staat, de spullen weer in de kasten liggen, lampen zijn opgehangen, zelfs de radio en tv zijn aangesloten en geprogrammeerd. De klant komt aan het einde van de dag echt thuis in de andere woning. Een deel van de inboedel staat in de opslag van het verhuisbedrijf, van daaruit gaat het eventueel door naar de kringloop. Vaak heeft een verhuisbedrijf ook een klusjesman die de vorige woning klaar kan maken voor de volgende huurder.

De flexibiliteit van een verhuisbedrijf

Het kiezen voor de hulp van een verhuisbedrijf in Oosterhout kan heel divers zijn. De verhuizing naar een seniorenwoning met full service is een voorbeeld. Een ander voorbeeld zou zijn een internationale verhuizing met douanedocumenten, of het verhuizen van een bedrijf. Het kan ook het ontruimen van één afdeling in een ziekenhuis zijn terwijl de andere werkzaamheden in het ziekenhuis door moeten gaan. Volledige ontruimingen komen voor, en bijvoorbeeld ook spoedverhuizingen als gevolg van scheiden. Redenen genoeg waarom kiezen voor de hulp van een verhuisbedrijf, want verhuizers zijn veel gewend.

Bron: In2meubels.nl