Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Woontrend, let hier op in 2021

De kleur van 2021

De kleur van het jaar is ‘brave ground’. Met deze kleur breng je rust en ruimte in je huis. Het is een goede basiskleur.  Het is een kleur die ervoor zorgt dat de andere kleuren in het huis mooi naar voren worden gebracht. Het kleurt goed met bruine, rode en roze tinten. Ook met de gele, blauwe en groene tinten gaat de ‘brave ground’ kleur perfect. Dit zijn de kleuren die vorig jaar in waren. Ben je toen aan een nieuw interieur, breng dan deze neutrale kleur in je palet. 

Donkerblauw

Donkerblauw is helemaal terug. Het is de kleur van vertrouwen en rust. Het is een tijdloze kleur die makkelijk te combineren is met warme kleuren en met robuuste designs als hout en metaal. Het creëert een gevoel van frisheid en koelte. Perfect voor in de slaapkamer dus. 

Lichte soorten hout

De lichte soorten zien we steeds meer terug in de industriële en luxe interieurs. Combineer deze lichte houttinten met natuurlijke kleuren als groen, blauw en bruin. Als je een meer gedurfde look wilt, voeg dan wat zwarte accenten toe aan je interieur. Wil je een meer scandinavisch design, combineer dan het lichte hout met witte details. 

Statement piece

Bij een statement piece kan je denken aan een item dat in het oog springt. Dit kan een schilderij zijn, een plant of een beeld. Met een statement piece kun je je interieur persoonlijker maken. Een mooi statement piece is de cinewall. Een cinewall is een mooie mediawand voor de tv. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden op gebied van cinewalls. U kunt er een open haard in plaatsen, spotjes of andere lampjes. Zo is de tv netjes weggewerkt en trekt het mooie bouwsel eromheen de aandacht. 

Lijnenkunst

In het engels is dit de line art. Gezichten die met line art worden getekend zijn helemaal in. Het heet ook wel ‘face line art’. Het is een veelzijdige kunst. Je ziet het op schilderijen, beeldjes en posters.

 

Gerelateerde artikelen

3 tips om veilig een woning te kopen

Leer hoe het dragen van werkkleding de professionele omgeving kan verbeteren

Alles over holnieten