Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Zonder stress en nervositeit je CBR theorie examen halen?

Wil jij ontzettend graag je rijbewijs halen en ben je al lekker aan het lessen? Maar zie je als een blok op tegen het verplichte theorie examen? Want heb jij altijd veel last van stress wanneer je moet leren voor een examen? Of ben je altijd hypernerveus als je moet presteren waardoor het maken van een examen niet altijd even lekker gaat? Of misschien zie je het gewoon niet zitten om alle regels zelf aan te moeten leren en ben je bang dat je hier veel tijd aan kwijt zal zijn?

Geen onnodige stress of examen spanning meer, Gelijk Geslaagd heeft de oplossing voor jou! Doe mee met onze eendaagse theorie cursus auto en wij nemen al jouw zorgen weg!

De cursus die wij geven is uitermate geschikt voor mensen die examenvrees, problemen met concentratie, ADHD, dyslexie of taalachterstand hebben. Onze docenten zijn zeer ervaren met deze vormen van problematiek. Je wordt op een rustige en relaxte manier klaargestoomd voor het examen. Wij leren jou de theorie klassikaal aan en de les wordt ondersteund met beeldmateriaal en voorbeelden uit de praktijk. De theorie wordt je dus niet aangeleerd uit saaie boeken.

Door te oefenen met examens die precies hetzelfde zijn als de examens op het CBR halen we heel veel onnodige stress bij je weg. Je wordt op deze manier namelijk super goed voorbereid en weet al helemaal hoe het examen dat je straks bij het CBR gaat maken eruit ziet. Examenvragen die je lastig vindt kan je nog extra herhalen en examenvragen die je niet begrijpt worden nog een keer uitgelegd door de docent.

Waar je ook woont, er is altijd een cursus bij jou in de buurt

Woon jij in Barendrecht en wil jij meedoen met onze theoriecursus? Schrijf je dan in voor onze theoriecursus Barendrecht. Wil jij heel graag onze theoriecursus volgen maar woon je totaal niet in de buurt van Barendrecht? Geen zorgen! Wij willen graag iedereen helpen met het halen van hun rijbewijs, daarom geven wij onze cursussen door heel Nederland. Er wordt altijd wel een cursus in de buurt van jouw woonplaats gegeven!

https://www.gelijkgeslaagd.com/