Woning Ontwikkeling
Image default
Meubels

Betonnen eettafel van Beton Tafels

Hoe combineer je een betonlook salontafel?

Vroeger bestonden de meeste interieurs voor een zeer groot deel uit hout. Tegenwoordig is er binnen elk huishouden wel iets van beton terug te zien. Beton is een natuurlijk materiaal wat goed past bij een stoer interieur. Het mooiste is als je beton kan combineren met bijvoorbeeld een staal onderstel. De square salontafel frame set met betonnen plaat is hier een goed voorbeeld van Naast dat het stoer staat in jouw interieur, is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw woning warmte blijft uitstralen en dat jij je er fijn voelt. Combineer daarom altijd verschillende materialen om zo de perfecte mix van warmte en een tikkeltje stoer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen salontafel in een warme charcoal kleur, gecombineerd met een eikenhouten vloer.

Uw betonnen salontafel droom verwezenlijken

Heb jij nou het idee dat je precies weet wat je voor salontafel wilt maar dat het best lastig is om dit uiteindelijk goed te kunnen realiseren? Beton Tafels kan al uw zorgen wegnemen. Een betonnen salontafelblad in elke vorm is mogelijk. Een ronde, vierkante ovale of rechthoekige betonnen salontafel op maat laten maken? Ook dit kan, geen probleem.

Het beton staat ontzettend goed binnen meerdere soorten interieurs en zorgt vrijwel altijd voor een echte eyecatcher binnen uw kamer. Meer over het combineren lees je in de volgende alinea.

Waarom zou je een salontafel met betonlook willen?

De betontafels zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde beton tafel met een stoere stalen midden poot. Gebruik jij de betonnen salontafel als bijzettafel en wil je hierop een leuke accessoire kwijt? Kijk dan ook eens bij de industriële plantenzuil/ sokkel.

Naast dat je de salontafel zelf samen kunt stellen en de designs prachtig zijn, zijn de betonnen salontafelbladen ook nog zeer gemakkelijk te onderhouden. De salontafels zijn namelijk voorzien van een 2 componenten coating waardoor het blad geen groot onderhoud nodig heeft. Een licht vochtig doekje over de salontafel en wanneer nodig een beetje groene zeep en de betonnen salontafel blijft op zijn best.

Een design onderstel voor onder uw betonnen salontafelblad.

Bij Beton-tafels.com kunnen de salontafels worden gecombineerd met de stalen onderstellen van Nordstahl. Nordstahl is een Nederlands design merk op het gebied van stalen salontafelpoten, kastframes en nog veel meer. De stalen onderstellen zijn perfect te combineren met een betonnen salontafelblad en zijn voorzien van een duurzame matte zwarte of witte poedercoating. Dankzij de stevige bevestigingsplaten aan de bovenzijde is het gemakkelijk om de salontafelpoot of het tafelonderstel te monteren. U heeft al binnen enkele minuten een schitterende betonnen salontafel in uw huiskamer of eetkamer staan.

https://www.beton-tafels.com/salontafels/

Gerelateerde artikelen

Industriele robuuste salontafelpoten van Tafelpoten.shop

Dé 6 leukste halfhoogslapers voor meisjes

Het aankleden van een badkamer