Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Bij LexWonen regel je op een snelle en simpele manier jouw hypotheek

Wanneer je geen eigen geld hebt en je toch een woning wilt gaan kopen, dan kan je het beste terecht bij LexWonen. Zelfs in het jaar 2020 is het mogelijk om jezelf te voorzien van een goede woning, zonder hier eigen geld voor te moeten inleggen. Maar hoe werkt dat dan precies? Je moet een woning onder de marktwaarde aanschaffen om zelf geen eigen geld te hoeven inleggen. Zo zorg je ervoor dat de kosten koper worden meegefinancierd. Je kunt op de website van LexWonen bekijken van welk bedrag je een eigen woning kunt kopen zonder hier geld voor te hoeven gebruiken uit je eigen zak. Nadat je dit hebt berekend heb je een beter beeld van de waarde. Van een huis waar jij naar kunt gaan kijken.

Taxeren van de woning

Bij LexWonen wordt er altijd eerst gekeken naar de taxatiewaarde van een woning. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de waarde van een woning op dat moment. Daarnaast wordt er gekeken voor welk bedrag jij een huis kunt kopen zonder eigen geld. Ook wordt er aandacht besteed aan de juiste invulling van een koopakte, om jezelf niet later nog in de vingers te snijden. Ook wordt er een advies gegeven voor het aansluiten bij een juiste bank. Er wordt contact gelegd met goede banken die betrouwbaar zijn. De voorwaarden voor het kopen van een huis moet wel goed zijn, voordat je een huis aan gaat schaffen. Bij LexWonen word je hier volledig in begeleid en geadviseerd, zodat je hier geen verkeerde keuzes in kunt gaan maken. Wat jouw leeftijd is, welke woning je wilt kopen en wat de waarde. Van de woning is, maken de keuze voor de juiste bank.

Spaargeld van familie

Wanneer je bij LexWonen erachter komt dat je niet in staat bent een eigen woning te kopen zonder eigen geld voor te moeten inleggen en je hebt zelf geen geld hiervoor beschikbaar, zou je nog kunnen overwegen om het geld te lenen van familie of vrienden. Op die manier heb je een hoger bedrag te besteden en kom je in aanmerking. Voor een hogere hypotheek.