Woning Ontwikkeling
Image default
Meubels

Dé 6 leukste halfhoogslapers voor meisjes

De trend van halfhoogslapers is er één van de laatste jaren. Waar er vroeger enkel normale één of tweepersoonsbedden verkocht werden is dit tegenwoordig sterk achterhaald. Hetzelfde gaat op voor het aantal soorten halfhoogslapers. Zo zijn ze er in veel verschillende soorten, maten en thema’s. Waar er veel leuke halfhoogslapers beschikbaar zijn voor jongens is het aanbod voor meisjes een stuk beperkter. Daarom hebben wij dit artikel voor u geschreven met een overzicht van de 6 leukste halfhoogslapers voor meisjes. Lees snel verder!

1 Een halfhoogslaper met een huisje

Voor meisjes die graag moedertje spelen of al vroeg dromen van een eigen huis is een halfhoogslaper met huisje het perfecte bed! Doordat de onderkant van de halfhoogslaper omgebouwd is tot een mini huisje zal uw dochter echt haar eigen plekje hebben waar ze ongestoord kan spelen, vriendinnetjes of vriendjes uit kan nodigen of bijvoorbeeld logeerpartijtjes kan houden.

2. Halfhoogslapers in de kleur roze

Denkt u erover om een halfhoogslaper aan te schaffen voor uw dochter maar weet u niet precies welk thema nou passend is. Ga dan voor een roze halfhoogslaper. Met een roze bed zal u bij uw dochter niet snel de plank misslaan. Hiernaast is een roze bed ook nog eens goed te combineren met vele andere soorten meubels en accessoires voor in de slaapkamer van uw dochter.

3. Halfhoogslapers met een glijbaan

Bent u op zoek naar een manier om de slaapkamer van uw dochter om te toveren tot een echte speeltuin, dan is een halfhoogslaper met glijbaan van Emob de ideale keuze! Naast het feit dat het bed een stuk steviger wordt door de extra steun van de glijbaan is uw dochter ook nog eens supergauw beneden!

 

4. Halfhoogslapers voor prinsessen

Heeft u net als ik een kleine assepoester in huis? Dan is een hoogslaper voor prinsessen dé manier om uw dochter dolgelukkig te maken. Met dit bed in het thema van assepoester zal uw dochter zich een echte prinses wanen. Combineer dit bed met allerlei andere leuke prinsessen accessoires en creëer op deze manier een complete prinsessenkamer voor uw kleine assepoester!

5. Boomhut halfhoogslapers

Als u een wat stoerdere dochter heeft die meer houdt van ravotten dan prinsessen, dan biedt een boomhut hoogslaper uitkomst. Met dit bed haalt u het avontuur naar de slaapkamer van uw dochter.

In de boomhut heeft zij echt haar eigen plekje waar ze op haar gemak kan spelen met vriendjes of vriendinnetjes.

6. Een klassieke halfhoogslaper

Als uw dochter van simpele dingen houdt en allerlei tierelantijntjes niet op prijs stelt, dan is een klassieke halfhoogslaper misschien wel de beste keus. Met deze basic maar tijdloze halfhoogslapers kunt u in elke kamer uit de voeten, ongeacht het thema. Vindt u het toch te saai? Probeer het bed dan eens te versieren met leuke stickers of slingers om zo een warm en gezellig gevoel te creëren.

 

https://www.emob.nl/halfhoogslaper-met-bureau-swan-nl-nl

Gerelateerde artikelen

Eikenhouten salontafel van Boomstam Tafels

Betonnen eettafel van Beton Tafels

Industriele robuuste salontafelpoten van Tafelpoten.shop