Een trend in wonend Nederland

Deuren van kunststof zijn momenteel de trend in wonend Nederland. ‘Momenteel’ is wat zwak uitgedrukt, want deze ontwikkeling – zo blijkt uit de cijfers – is al jarenlang gaande. En dat heeft alles te maken met de significante voordelen en aantrekkingskracht van kunststof. Kunststof kozijnen zijn om een groot aantal motieven en argumenten helemaal hot!

De indrukwekkende eigenschappen van kunststof

Waar wachten we nog op? Inderdaad, nergens op. Behalve dan op een kleine opsomming van de indrukwekkende voordelen van kunststof deuren wanneer deze naast bijvoorbeeld hout en aluminium worden gelegd. De pro’s van kunststof kozijnen springen er dan wel heel duidelijk uit. De belangrijkste pluspunten van kunststoffen kozijnen zijn:

  • De lange levensduur (50 jaar!), duurzaamheid en mogelijkheid tot recyclen van kunststof behoren tot de meest geweldige eigenschappen.
  • Wilt u het deuroppervlakte schoon houden? Dat is met kunststof een fluitje van een cent. U pakt een vochtig doekje, wrijft de kozijnen goed droog en ventileert daarna goed. En klaar is het alweer! Door dit reinigingswerk twee keer per maand te doen, blijven jouw kunststofdeuren prachtig ogen en ook langer in een goede staat. Besteedt als woningeigenaar aan dit aandachtspunt dan ook ruim voldoende aandacht, want ook de levensduur van uw deuren vaart er uiteindelijk wel bij.
  • Veel mensen weten niet dat kunststof deuren brandwerend zijn. Dat is natuurlijk vanuit veiligheidsoptiek een mooie pre.
  • Ook isoleren kunststof deuren goed. Zowel geluiden als warmte worden tegen- of vastgehouden door kunststof deuren. Ze verhogen het wooncomfort dan ook aanzienlijk.

Wilt u meer weten? Bezoek dan Bermon.nl voor talrijke kozijnenopties

Bezoek nu een kozijn- en deurenspecialist die kwaliteitsmateriaal biedt tegen voordelige prijzen. Neem een kijkje op Bermon.nl en vraag meer informatie aan!