Woning Ontwikkeling
Industrie

De beste bouwstempels om mee te stutten

Waar ben je als serieus en professioneel bouwbedrijf zonder betrouwbare bouwstempels om tijdens bouwprojecten te stutten? Inderdaad, de vraag stellen is hem beantwoorden: zonder goede bouwstempels ben je nergens. Niet als bouwvakker, niet als metselaar en zeker niet als je thuis enkele muurtjes wilt wegbreken of een plafond wilt plaatsen. Daarom is het belangrijk om voor jouw onderneming voor allerhande breek- en bouwklussen een aantal krachtige bouwstempels in te slaan, die je voor elke klus kunt inzetten.

Welke soorten bouwstempels zijn er zoal?

Er bestaan diverse typen en soorten stempels die in de bouw gebruikt kunnen worden. Een van de bekendste varianten is de schroefstempel, die door middel van opschroeven vastgezet kan worden. Er zijn stempels in buisvorm, maar ook in h-vormen, meestal gemaakt van metaal maar soms ook van beton. Variatie is er uiteraard ook qua draagvermogen. De ene bouwstempels kan meer gewicht dragen dan de andere. Zorg er bij de aankoop van stempels voor in de bouw in ieder geval voor dat je kiest voor stempels met voldoende draagkracht. Zo loop je geen risico dat jouw stempels ongeschikt zijn voor de bouwklus die op het programma staat. En natuurlijk is dit ook belangrijk om veilig te kunnen werken. Te allen tijde moet je de zekerheid hebben dat de stempels waarover je beschikt hun werk goed doen. Dat werkt veel prettiger.

Kies voor de voordelige kwaliteit van een professionele bouwhandelaar

Wacht niet langer en koop jouw bouwstempels nu online bij een erkende groothandel. Wij van het Aannemers Inkoop Centrum (AIC) verkopen betaalbare stempels waarop je te allen tijde kunt bouwen. Via www.aic.nl kun je zien welke soorten we in ons aanbod hebben opgenomen. Bezoek nu onze site en verbaas je over ons kwaliteitsaanbod.