Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Kunststof behuizing op maat door een ervaren spuitgieterij

Wanneer je kunststof behuizing op maat wilt laten maken dan kies je voor de ervaren Spuitgieterij Structura uit Beringe, nabij Weert. Zij zijn als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in TSG-spuitgieten. Door gebruik te maken van deze techniek is het mogelijk om de producten een grotere wanddikte te geven, wat resulteert in een steviger product dan beter bestendig is tegen inval. Bij deze spuitgieterij weet je dus zeker dat u producten van hoge kwaliteit geleverd krijgt als je kunststof behuizing op maat wilt laten maken. Daarnaast profiteert je bij deze specialist van uitstekende service. Zij proberen namelijk hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in transport, voorraadbeheer en nabehandeling. Tevens heb je altijd één aanspreekpunt voor alle processen waar je terecht kunt met al jouw vragen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Deze expert luistert écht naar uw wensen

Wanneer je ervoor kiest om deze ervaren spuitgieterij in te schakelen voor het maken van jouw kunststofbehuizingen op maat, bespreek je eerst je wensen en eisen met de medewerkers. Zij bieden een luisterend oor voor jouw verwachtingen en passen deze toe bij het maken van een ontwerp. Wanneer jij goedkeuring hebt gegeven voor het ontwerp zullen zij direct aan de slag gaan om dit ontwerp te realiseren. De spuitgietprocessen worden zoveel mogelijk duurzaam uitgevoerd, door bijvoorbeeld gebruik te maken van hergebruikte materialen. Wanneer er een kleiner aantal moet worden geproduceerd, werken de medewerkers handmatig. Zo wordt jouw kunststof behuizing op maat van ontwerp tot realisatie gecreëerd.

Profiteer van producten met een lange levensduur

Heb je interesse in de diensten van deze professionele spuitgieterij? Wacht dan niet langer en neem contact met hen op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken. Wanneer er een overeenkomst is besproken, het ontwerp is goedgekeurd en de productie is gestart, dan kun je jouw producten al binnen vier weken thuis verwachten.