Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Ga voor de pracht van wandtegels in de keuken!

Is koken jouw passie en wil je een fijne omgeving creëren waarin jij al jouw favoriete gerechten maakt? Dan is deze blogpost iets voor jou! In deze blog lees je alles over hoe je jouw keuken sfeerrijk inricht door het gebruik van unieke wandtegels keuken. Je hebt de wandtegels in allerlei soorten en maten. Ook kun je je keukenwand subtiel houden of er een echte eyecatcher van maken. Zoals je ziet, is er wel iets te vinden naar ieders smaak. Aan jou de keuze waar je voorkeur ligt. Kun jij wel wat wooninspiratie gebruiken voor de inrichting van jouw keuken? Lees dan snel verder!

Laat jouw karakter doorschemeren met een unieke keukenwand!

Wanneer jij je ideale keuken hebt gekozen is het tijd voor de afwerking van je keuken! Welke materialen en kleuren kies je, en ga jij voor iets unieks of tijdloos? Een belangrijke factor voor het bepalen van de sfeer in je keuken, is het kiezen van de juiste wandtegels. Wandtegels maken van jouw keuken een echte eyecatcher! Kies jij liever voor tegels in een neutrale kleur? Kijk dan eens bij het assortiment witte wandtegels. Witte wandtegels zijn allesbehalve saai! Ze geven je keuken een frisse uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende structuren en materialen. Zo geef jij ook met witte wandtegels jouw keuken een speelse touch.

Je kunt je keukenwand betegelen laten uitbesteden aan de experts, of je gaat lekker zelf aan de slag! Zelf je tegels aanbrengen hoeft niet moeilijk te zijn. Wél is het handig om te beschikken over de juiste materialen zoals voorstrijkmiddel om de ondergrond te bandelen en het geschikte tegelgereedschap. Breng jouw wandtegels ook altijd aan met behulp van een waterpas. Met de bovengenoemde tips blijven jouw tegels goed op hun plek zitten en krijg je een perfect resultaat!

Wandtegels in Marokkaanse stijl 

Wanneer jij je graag laat inspireren door mediterraanse invloeden, en dol bent op kleur in je huis, zijn Marokkaanse zellige tegels misschien wel iets voor jou! Marokkaanse wandtegels beschikken vaak over diverse kleurrijke motieven en patronen, die afgewisseld worden met monotone tegels om zo het patroon en de kleuren extra te benadrukken. Hierdoor komt jouw keukenwand extra goed tot zijn recht! Met Marokkaanse tegels geef je je keuken een mediterraans tintje. Iedere Marokkaanse tegel is nét even anders. Dit maakt jouw keukenwand zo uniek! Ontdek zelf de warmte en sfeer die Marokkaanse tegels met zich meebrengen! Je kunt de verschillende wandtegels gemakkelijk online bewonderen óf je kunt hiervoor langskomen in de showroom van de aanbieder. In zo’n showroom krijg je een goed beeld van de kleuren en het formaat van de tegels. Zo kies je de beste tegels voor jouw keukenwand