Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Je slot laken maken in Maastricht

Wanneer je in Maastricht of omgeving woont heb je altijd een slotenmaker dichtbij. Bovendien doe jij ertoe, want de klant staat centraal. Het is natuurlijk vervelend dat je lang moet wachten als je jezelf hebt buitengesloten. De slotenmaker Maastricht en omstreken is daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wanneer jij jezelf hebt buitengesloten is de slotenmaker Maastricht met deze spoedservice binnen maximaal een half uurtje bij je. Zo hoef je nooit lang te wachten in de regen of in de kou.

 

Klussen

Ook wanneer je jezelf niet hebt buitengesloten komt de slotenmaker Maastricht van pas. De slotenmaker in Maastricht biedt namelijk niet alleen de spoedservice aan. De slotenmaker doet ook klussen zoals het afhangen van deuren, het plaatsen van nieuwe sloten, het afstellen van schuifpuien en zakelijke klussen. De slotenspecialist in Maastricht heeft zelfs een speciale certificering. Ze werken dan ook vaak samen met de politie, de brandweer, woningbouwcorporaties en particulieren.

 

Keurmerk

Voor iedere klus kan er meestal gewerkt worden met het politiekeurmerk voor veilig wonen. Op deze manier is je woning of kantoor optimaal beveiligd. De sloten zijn voorzien van het PKVW merk. Dit is een afkorting voor politiekeurmerk veilig wonen. Merken die dit ondersteunen zijn onder meer Wilka, Furh en Dom. De slotenmaker levert en monteert de sloten met dit keurmerk.

 

Inhuren

De slotenmaker Maastricht kun je ook zelf inhuren voor alle soort bovenstaande klussen. Dit kun je gemakkelijk zelf doen via hun website, hier kun je alle informatie op vinden. De website is slotenspecialistlimburg.nl. Hier staat het telefoonnummer op, het mailadres en het adres. De slotenmaker in Maastricht is bovendien in veel gebieden actief, omdat er meerdere vestigingen zijn. Zo zijn ze ook actief in bijvoorbeeld Echt, Susteren, Weert, Roermond, Gulpen, Sittard en Heerlen.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/