Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

De coolste architectuur van het moment

Het is altijd een uitdaging om je woonst aan je persoonlijkheid aan te passen. Hoewel je natuurlijk je interieur wel kan veranderen naar iets waar jij graag in leeft, heeft de vorm en indeling van je huis ook een sterke invloed op je manier van leven. Voorbeelden hiervan zijn kleine ruimtes of weinig ramen, wat een impact kan hebben op je mentaal welzijn. We zetten hier dan een aantal interessante architectuurstijlen op een rijtje dat misschien wel echt bij je persoonlijkheid passen!

 

Kubistische woning

Wanneer je een moderne woning wil, maar niet wil dat je huis op elk ander huis in de straat lijkt, dan is een kubistische woning zeker een goede oplossing. Met mooie strakke lijnen en grote glazen zorgt deze stijl voor veel openheid, terwijl er toch een interessant kantje aan zit. Bij een kubistische woning heb je trouwens ook de mogelijkheid om met een prefab te werken. Zo maak je je strakke levensstijl nog gemakkelijker!

 

Oude kasteeltjes

Voor wie houdt van het landelijke leven en wie zin heeft in en groots renovatieproject, is een kasteel of een chateau een prima idee! Dit is een zalige thuis met geschiedenis en veel ruimte, maar vraagt natuurlijk ook veel werk en is vaak een werk van lange adem. Het is echter ook zeker mogelijk om hiervan een B&B of een kantoor te maken, als je niet per se op zoek bent naar een huis. Dit is iets helemaal anders dan een kubistische woning natuurlijk!

 

Cottages

Iets wat de laatste jaren terug enorm in de mode is, is de Engelse cottage. Deze kleine plattelandswoning is perfect voor iedereen die graag gezelligheid heeft. Door de kleine kamers en de rustige sfeer is dit de perfecte plaats om te ontspannen na een lange werkdag. Wanneer je voor een cottage kiest, moet je rekening houden met het feit dat je een aantal kleine aanpassingen moet doen om je huis wat ecologischer te maken!

https://bruis-architectuur.nl/kubistische-woning/