Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

De meest creatieve bloempotten: fleur je huis op met unieke ontwerpen

Als plantenliefhebber weet je dat een mooie bloempot net zo belangrijk is als de plant zelf. Het kan de uitstraling van je huis, balkon of tuin volledig veranderen. Maar waarom genoegen nemen met een saaie, standaard pot als je ook kunt gaan voor iets unieks en creatiefs? In deze blog vind je de meest creatieve bloempotten voor jouw planten. Op zoek naar iets unieks? Lees dan verder!

Paard en wagen: een nostalgische touch

Als je van een klassieke uitstraling houdt, dan is een bloempot in de vorm van een paard en wagen iets voor jou. Deze unieke potten zijn verkrijgbaar bij Houseandgarden.shop en zijn perfect voor het planten van bloemen of kleine struiken. Ze geven je huis een nostalgische touch en zijn daarnaast ook nog eens praktisch. De pot staat op wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Bloempotten in verschillende vormen en maten

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard ronde pot als er zoveel andere vormen en maten beschikbaar zijn? Kies bijvoorbeeld voor een vierkante, rechthoekige of driehoekige pot. Of ga voor een pot in de vorm van een dier, zoals een olifant, giraffe of papegaai. Met deze potten geef je je planten een unieke uitstraling.

Bloempotten van natuurlijke materialen

Als je houdt van een natuurlijke uitstraling, dan zijn bloempotten van natuurlijke materialen zoals hout, steen of klei een goede keuze. Deze potten passen perfect bij een interieur met veel groene planten en zorgen voor een rustgevende sfeer. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam en gaan ze lang mee.

Hangende bloempotten

Heb je niet veel ruimte op de grond of wil je gewoon iets anders dan een standaard bloempot? Kies dan voor hangende bloempotten. Deze potten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en zijn perfect voor het planten van hangplanten zoals de populaire Pilea Peperomioides. Hang de potten bijvoorbeeld aan het plafond of aan een houten plank voor een speels effect.

Bloempotten met een boodschap

Wil je jouw planten een persoonlijke touch geven? Kies dan voor een bloempot met een boodschap erop. Deze potten zijn verkrijgbaar met verschillende teksten, van inspirerende quotes tot grappige woordspelingen. Zo geef je jouw planten niet alleen een unieke uitstraling, maar zorg je ook nog eens voor een extra dosis positiviteit in huis. Dus ga op zoek naar jouw favoriete ontwerp en geef je planten een unieke uitstraling.