Woning Ontwikkeling
Image default
Hobby en vrije tijd

De meest multifunctionele fietskar: de Thule Coaster XT

Wilt u graag comfortabel en veilig kunnen fietsen en wandelen met uw kind(eren)? Koop dan de kwalitatief hoogstaande Thule Coaster XT in de webshop van ActiveStyle! Deze fietskar is een ware aanwinst voor iedereen die graag met zijn of haar kind eropuit gaat. Door zijn multifunctionaliteit is de fietskar voor elke trip geschikt, of het nu gaat om een ontspannende rit door de natuur of de noodzakelijke rit naar school. De Thule Coaster XT is namelijk gemakkelijk om te vormen naar een wandelwagen, zodat u hem niet alleen overal kunt gebruiken, maar u hem ook niet onbeheerd achter hoeft te laten. Bovendien biedt deze fietskar voldoende ruimte voor spullen die u mee wilt nemen, bijvoorbeeld voor een picknick of andere gelegenheid. 

Waarom de Thule Coaster XT zo’n goede aanwinst is

De Thule Coaster XT is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Dit is te zien en te merken aan de stevige materialen waaruit de kar vervaardigd is. Zo gaat hij nog heel lang mee en haalt u alle voordelen uit uw aankoop. Hij biedt ruimte voor twee kinderen, die zich volledig comfortabel en veilig zullen voelen op de ingebouwde zitjes. Doordat de fietskar bovendien een licht gewicht heeft, is het niet moeilijk om hem voort te bewegen. Dit geeft uiteraard ook u een veilig gevoel, want een te zware fietskar zorgt sneller voor gevaarlijke situaties. Veel ruimte in de garage of auto neemt hij ook niet in, want de wielen slaat u eenvoudig in de Thule Coaster XT op. Kortom: het ideale product om aan te schaffen voor uw fiets- en wandeltochten met de kinderen!

Koop online of kom langs in de winkel

ActiveStyle is een uitgebreide webshop waarin u de Thule Coaster XT kunt kopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast koopt u hier ook diverse accessoires van Thule en andere topmerken. Bestelt u op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan verzendt ActiveStyle nog dezelfde dag jouw product(en). U kunt daarnaast langskomen in de winkel in Mierlo, zodat u de producten direct kunt zien en mee naar huis kunt nemen.

https://activestyle.eu/nl/

Gerelateerde artikelen

Voor de reparatie van tent- en verandazeilen gaat u naar deze specialist

Onbezorgd op vakantie gaan met een caravan of camperbus, die u kunt kopen bij deze specialist

Ontwerp jouw schoenen met Angelus leerverf