Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

De perfecte schoonmaakservice krijg jij bij EW Facility!

Als jij een inspirerende werkplek wilt creëren, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze goed is opgeruimd. Als dit niet het geval is, zorgt veel negatieve gevolgen: je werknemers zijn sneller afgeleid, er is sprake van een lagere hygiëne en het staat slecht voor het imago van jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat jij je werkplek goed schoonmaakt, maar het kan zijn dat je hier helemaal geen tijd voor hebt. Als dit het geval is, raden wij aan om EW Facility in te schakelen. Zij zijn de beste op het gebeid van kantoor schoonmaak. Waarom? Dat vertellen we je in deze blog!

EW Facility

EW Facility is een bedrijf dat zich focust op alle facilitaire werkzaamheden binnen een bedrijf, zoals bijvoorbeeld de schoonmaak. EW Facility heeft een hoge ambitie: zij willen het beste facilitaire bedrijf van Nederland zijn. En dat is terug te zien in hun werkmethode, wat alleen maar mooi is voor jou. Zij bieden namelijk een perfecte service op het gebied van deze facilitaire werkzaamheden, en zorgen ervoor dat deze met een glimlach worden uitgevoerd. Over het algemeen zal EW Facility een positieve bijdrage leveren op de algemene sfeer van jouw bedrijf. 

Facility Host

Een populaire dienst van EW Facility is de Facility Host. Dit is een uitgebreide schoonmaakservice, die zich vooral focust op een goede communicatie. Deze communicatie zal niet alleen in het facilitaire team naar voren komen, maar ook van het team naar jou toe. Hierdoor blijf jij niet alleen op de hoogte van de werkzaamheden, maar is er ook sprake van flexibiliteit. Als deze communicatie goed wordt doorgevoerd, is het mogelijk dat het facilitaire team snel ter plaatste zijn als jij een spoedgeval hebt. 

Meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in één van de services van EW Facility, of ben jij benieuwd wat er zoal voor jou mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van EW Facility! Hier staan alle diensten uitgebreid uitgelegd, zodat jij zeker weet dat jij de juiste keuze maakt. Wil jij met een specialist kijken wat er voor jou bedrijf mogelijk is? Eén van de specialisten van EW Facility zal je hier graag mee helpen!

 

https://www.ew.nl/