Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Drie leuke cadeaus voor kinderen!

 

Of het nu de verjaardag is, sinterklaas is of dat er een goed rapport gevierd moet worden; een aantal keren per jaar mag je je kind lekker verwennen met een cadeautje. Maar dat betekent ook dat je steeds nieuwe inspiratie nodig hebt om iets leuks uit te zoeken. Wij geven je drie tips voor kindercadeaus waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. 

Dekbedovertrek

Dit klinkt misschien in eerste instantie als een suf cadeau, maar een kinderdekbed is een leuk cadeau om aan je kind te geven. Er zijn namelijk tegenwoordig zo veel leuk dekbedden dat er altijd wel iets is dat bij jouw kind past. Of het nu een dekbedovertrek is met een bekend stripfiguur, met het idool van jouw kind of de favoriete hobby, je vindt ze allemaal bij Koala Bedding. Door specifiek af te stemmen op waar je kind van houdt, zal je kind helemaal in de nopjes zijn en zal zijn of haar slaapkamer nog persoonlijker aanvoelen. 

Kussens voor een knus hoekje

We blijven nog even in de slaapkamer van je kind, want hoe ouder je kind wordt, hoe belangrijker het is dat hij of zij daar een eigen plek van maakt. Zo kun je ook een aantal kussens kopen voor de kinderkamer. Met deze kussens kan je kind dan een lekker hoekje creëren waar hij of zij zich kan terugtrekken om bijvoorbeeld een boekje te lezen of een filmpje op de iPad te kijken. Een ander goed alternatief een zitzak kind waar je kind heerlijk op kan zitten doordat deze zich vormt naar het lichaam van je kind. 

Ontdekken

Welke leeftijd je kind ook heeft en ongeacht of het een jongen of meisje is, kinderen zijn gek op ontdekken! Dit thema is altijd een echte hit bij kinderen. Denk dus na wat je je kind kan kopen om nog meer van de wereld te ontdekken. Is het een microscoop of een boek dat de verschillende vogels uitlegt? Maar ook knutselsets geven kinderen de ruimte om creatief te ontdekken. Niet alleen is het fijn om je kind een doe cadeau te geven, het stimuleert ook het cognitieve en creatieve vermogen.

 

 

https://www.koalabedding.nl/