Woning Ontwikkeling
Image default
Energie

Een betrouwbare en goedkope elektrische boiler kopen?

 Een betrouwbare en goedkope elektrische boiler kopen?

Dik 10 jaar is elektrischeboiler.eu een begrip in de Benelux en omstreken. Door dat zij eigen import hebben kunnen is het mogelijk A-Klasse merken leveren tegen groothandelsprijzen. Niet alleen installateurs, maar zeker ook particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties zijn welkom bij elektrischeboiler.eu. Hier kun je terecht voor de aanschaf van elektrische boilers, warmtepomp boilers, elektrische cv ketels, elektrische kachels en zelfs anti- kalk magneten.

Ze leveren bestellingen super snel en alles uit eigen voorraad. Bestel je voor 16.00 uur, heb je je spullen de volgende werkdag in huis. Maar het is ook mogelijk om een of meerdere boilers online te bestellen en dezelfde dag nog af te halen op het depot in Heiloo. 

 

Weet je nog niet precies wat je zoekt en zou je liever de producten eerst zien? Dat kan! De showroom is op werkdagen open tussen 09.00 en 17.00 uur.


Producten

Door de jarenlange expertise weten zij exact wat je zoekt en het assortiment is zo ingericht dat er voor elke situatie wel een passende oplossing is.

De merken die ze verkopen zijn o.a. de A-Klasse merken Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Omdat er nauw samengewerkt wordt met deze fabrikanten is de kwaliteit goed te waarborgen en kennen ze alle ins & outs van ieder product, geen vraag blijft onbeantwoord bij elektrischeboiler.eu. 

 

 

 

Getrainde experts

Alle producten in het assortiment van elektrischeboiler.eu worden uitvoerig bestudeerd en geselecteerd en de experts worden continue getraind om je optimaal verder te kunnen helpen om de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie te maken.

 

Alle informatie op de website is behoorlijk uitgebreid en ze hebben getracht een zo goed mogelijk beeld te geven van elk product zodat het voor jou nog makkelijker is de juiste keuze te maken. 

 

Kom je er alsnog niet uit en wil je liever persoonlijk advies, dan kan je 24/7 mailen, op werkdagen zijn zij altijd telefonisch te bereiken of kom gewoon langs in de showroom te Heiloo.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Wat is het beste energiecontract voor een appartement?

Deze expert heeft radiatoren waarmee jij een woning elektrisch kunt verwarmen

Aarding testen met een aardingsmeter