Woning Ontwikkeling
Image default
Huishoudelijk

Een hovenier uit Schiedam voor het aanleggen van je nieuwe tuin

Ben je net verhuisd en op zoek naar hoveniers bedrijf die je kant helpen met het aanleggen van een nieuwe tuin? Of ben je toe aan een nieuwe tuin omdat de oude helemaal versleten is? Ekhart groen is een hovenier uit Schiedam die je daar heel goed bij kan helpen. Een mooie nieuwe tuin aanleggen lijkt misschien heel makkelijk, maar dat is het zeker niet. Als hoveniersbedrijf kunnen zij goed in de schoenen van hun klanten staan en begrijpen zij dat een tuin een tweede woonplek in huis is die zomers veel gebruikt wordt. Al is het in Nederland niet heel vaak mooi weer. Een tuin kan ook een mooie serre bevatten of een zithoek die bedekt is. Je kunt van alles bedenken en samen kunnen jullie de wensen en smaken bespreken die er in de tuin moeten komen. Lees hieronder hoe zij te werk gaan.

Ontwerp

Voordat er ook maar iets aan de tuin gedaan wordt, is het belangrijk en vinden zij het belangrijk dat er goed besproken wordt wat en waar er iets in de tuin moet komen. Ook wordt de ruimte opgemeten om precies te weten hoeveel ruimte ze hebben. Alle ideeën zijn welkom, die worden samen besproken. Mocht er advies nodig zijn, geven zij dit graag.

Aanleg

Het kan natuurlijk zo zijn dat er nog bestrating of bomen verwijderd moeten worden voor er iets aangelegd kan worden. Dit wordt in dat geval eerst gedaan. Mochten er planten of bomen of misschien gras blijven liggen, wordt hier volledig omheen gewerkt en in het ontwerp aangepast om te zorgen dat het eindresultaat perfect is. 

Onderhoud

Een tuin kan niet uit zichzelf schoon blijven en daarom is onderhoud belangrijk. Wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt, kun je Ekhart Groen inhuren om dit voor jou te doen. De tuin wordt bijvoorbeeld bemest, gesnoeid of geverticuteerd.