Woning Ontwikkeling
Image default
Eten en drinken

Een lekkere lunch bestellen in Rotterdam

Na hard werken heeft u natuurlijk trek in een lekkere en voedzame lunch. De boterhammen van thuis bent u wel eens zat en de kantine heeft ook niet altijd iets naar uw smaak. Overweeg daarom eens om een lunch te bestellen bij Brood Express in Rotterdam. Dit bedrijf heeft een assortiment met veel verschillende soorten broodjes en levert deze altijd op tijd op uw werklocatie af. Zo is een lunch bestellen in Rotterdam heel gemakkelijk en heeft u zeker iets lekkers om van te smullen. Dan kunt u er na de middagpauze weer vol energie tegenaan!

Welk broodje gaat u bestellen?

Als u een lunch gaat bestellen, wilt u natuurlijk wel weten wat deze winkel in Rotterdam te bieden heeft. Daarom kunt u op de website het actuele aanbod bekijken. Er zijn onder andere saucijzenbroodjes en roomboter croissants, maar u kunt ook een vers broodje bestelen met bijvoorbeeld:

  • Eiersalade
  • Ham-kaas
  • Roombrie
  • Filet americain
  • Gebraden kipfilet
  • Gerookte zalm
  • Kip-baconsalade

Ook voor de catering van uw evenement of feest

Bij Brood Express in Rotterdam kunt u dus een lekkere lunch bestellen, maar u kunt dit bedrijf ook inschakelen voor catering. Organiseert u een feest of evenement en wilt u uw gasten op goed eten trakteren? Kies dan voor de heerlijke broodjes van deze expert! Er is zoveel keus dat er zeker voor iedere gast iets lekkers tussen zit. Bovendien kan dit bedrijf uit Rotterdam, naast catering, ook zorgen voor een tent, een terras en meubilair. Hierdoor bent u meteen van belangrijke benodigdheden voorzien. Dat is wel zo gemakkelijk.

Neem contact op en geef uw bestelling door

Of u nu een lunch wilt bestellen of catering wilt laten verzorgen in Rotterdam; de specialisten van Brood Express staan voor u klaar. Neem contact met hen op en geeft uw wensen door. Dan zorgen zij ervoor dat alles goed en op tijd wordt bezorgd.

Gerelateerde artikelen

Eenvoudig Italiaanse wijn bestellen in deze webshop

Met deze bladerdeeg recepten laat jij jouw gasten smullen