Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Laat chroom-6 saneren door een specialist

Op de CMR-lijst van de Inspectie SZW staat de carcinogene stof chroom-6. Om werknemers én gebruikers goed te beschermen, is het effectieve reiniging en goed saneren van oppervlakten die vervuild zijn met chroom-6 noodzakelijk. Wanneer men niet beschermd is tegen blootstelling aan de stof, kunnen er toxische effecten veroorzaakt worden. Zowel chronisch als acuut. Dit veroorzaakt schade aan cellen en weefsels, maar kan ook blijvende effecten veroorzaken zoals allergie. Het zou daarom een hoge prioriteit binnen uw bedrijf moeten hebben om men te beschermen tegen chroom-6. Wilt u chroom-6 verwijderen en laten saneren? Schakel dan een specialist in.

Een expert op het gebied van chroom-6 verwijderen en saneren

Gom Specialistische Reiniging is de expert op het gebied van chroom-6 verwijderen en saneren. Wilt u uzelf en uw werknemers verzekeren van een veilige werkomgeving? De experts van dit bedrijf passen chroom-6 sanering in veel verschillende sectoren toe. Het is wellicht nodig om ook binnen uw bedrijf bescherming tegen deze carcinogene stof te regelen. Chroom-6 staat bekend om zijn roestwerende eigenschappen en de brede toepasbaarheid. Denk hierbij aan in gebouwen zoals op deuren, kozijnen en trapleuningen. Maar ook vervoersmiddelen, bruggen, staalconstructies en in apparatuur zoals besturingskasten, opslagtanks, pompen en industriële computers. Door de CMR-checklist van Gom Specialistische Reiniging in te vullen, is het mogelijk om in te schatten of er eventueel sprake is van CMR-vervuiling binnen uw bedrijf.

Het professioneel verwijderen van de dieselmotoremissie (DME)

Naast het verwijderen en saneren van chroom-6, is deze expert ook inzetbaar om dieselmotoremissie op professionele wijze te laten verwijderen. Dieselmotoremissie is de uitlaatgassen van dieselmotoren. Deze uitstoot bevat een mengsel van gassen, dampen en vaste deeltjes waarbij een gedeelte toxisch en kankerverwekkend is. Schakel de experts van Gom Specialistische Reiniging in voor het professioneel verwijderen van de dieselmotoremissie (DME) op oppervlakken conform alle vereisten. Plan met hen een afspraak in voor een werkopname of neem contact met hen op en ze helpen u graag verder.