Woning Ontwikkeling
Image default
Marketing

Een logo en huisstijl ontwikkelen om eruit te springen binnen de zorg

Wanneer je een nieuwe huisstijl en nieuw logo laat ontwikkelen, wil je met je praktijk in de zorg er natuurlijk uit springen. Je wilt opvallen tussen de andere bedrijven en praktijken, zodat cliënten als eerst naar jou toe komen. Door Van de Polder in te schakelen ben je gegarandeerd van een mooie huisstijl met een unieke merkidentiteit erin verwerkt. Ben jij toe aan deze vernieuwing voor je bedrijf? Schakel dan de hulp in van een ervaren vormgever.

Weet je niet waar je moet beginnen?

Voor sommige mensen kan het lastig zijn om na te denken over het ontwikkelen van een huisstijl en logo voor je bedrijf in de zorg. Welke kleuren passen bij elkaar? Welke fonts kan ik het beste gebruiken? En welke vormen moeten terugkomen in het ontwerp? Dit zijn allemaal vragen waar Van de Polder met gemak antwoord op kan geven. Deze ondernemer denkt met je mee en in als het ware je side kick in het gehele creatieve proces. Samen bedenken jullie de merkidentiteit en huisstijl van je bedrijf. Dit kan allemaal worden besproken tijdens een kennismakingsgesprek. Hierin vertel je meer over de opdracht en hoe je het eindresultaat voor je ziet. Het is natuurlijk de bedoeling dat je succes haalt uit het ontwerp van de huisstijl. Aarzel niet om een huisstijl en logo te ontwikkelen met veel zorg en ontdek wat het jouw bedrijf of praktijk oplevert.

Schakel professionele hulp in

Bij het ontwikkelen van een huisstijl en logo voor je bedrijf in de zorg, is het nooit verkeerd om advies te vragen aan een ervaren designer. Van de Polder heeft dan ook veel kennis over merkidentiteit en het creëren van een passende huisstijl. Hij staat altijd voor je klaar en helpt je om een grote zet in de goede richting te nemen. Maak een afspraak om je opdracht en wensen te bespreken.