Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Een trappenspecialist met meer dan 40 jaar ervaring

Wilt u een trap op maat laten maken door een ervaren trappenmaker? Schakel dan Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen in. Deze trappenspecialist heeft meer dan 40 jaar ervaring met het maken van trappen in diverse stijlen. Gaat u voor een landelijke trap? Of wilt u graag een moderne look creëren? Wat uw stijl ook is; deze expert weet precies hoe ze de ideale trap kunnen maken die bij de stijl van uw woning past.

Een trap geheel naar wens laten maken

Hans Reuser Trappenfabriek uit Reusel maakt niet zomaar trappen. Deze trappenspecialist uit Beneden-Leeuwen luistert naar uw wensen en kijken naar de stijl van de interieur. Op basis daarvan maken ze een trap die aan al uw wensen voldoet. Ze gebruiken enkel massieve houtsoorten van topkwaliteit, zodat u te allen tijde verzekerd bent van een trap die bij uw huis past. Als u bij hen een trap op maat wilt laten maken, kiest u zelf de materialen. U heeft bij hen de keuze uit diverse houtsoorten, zoals eiken- en esdoornhout. Wilt u een moderne look creëren in uw woning? Kies er dan voor om ook staal toe te voegen aan de trap. Voor meer veiligheid laat u ook antislip-strips op de traptreden plaatsen. Zo heeft u meer grip op de trap en voorkomt u dat u valt.

Laat een trap naar wens maken door deze ervaren expert

Wilt u deze ervaren trappenspecialist inschakelen om een trap op maat te laten maken die aan al uw wensen voldoet? Kies dan voor de complete dienstverlening van deze specialist in trappen met meer dan 40 jaar ervaring in deze industrie. Ook als u speciale wensen voor uw trap heeft, helpen zij u graag verder. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan snel contact met hen op en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen!