Woning Ontwikkeling
Image default
Verbouwen

Een troffelvloer voor optimale hygiëne en valpreventie

Een troffelvloer heeft als groot voordeel dat hij optimaal beschermt tegen uitglijden. Dit voordeel van een dergelijke vloer is alom bekend, maar dit is niet het enige voordeel aan deze vloer. Slipsafe heeft in de loop der jaren ook regelmatig een troffelvloer mogen storten in een horecakeuken. Hier heeft zo’n vloer twee voordelen. Een troffelvloer is extra stroef, zodat gebruikers niet snel zullen uitglijden op zo’n vloer. Daarnaast is een troffelvloer ook zeer hygiënisch. Lees snel verder over de voordelen van deze vloer.

De voordelen van een troffelvloer voor de horeca

Een troffelvloer van Slipsafe is handig voor horecapersoneel dat in de keuken werkt, omdat de vloer hier vaak nat is, wat uiteraard valgevaar kan opleveren. Een troffelvloer is, behalve valvrij, ook zeer hygiënisch. Ondanks het stroeve karakter is deze vloer dan ook eenvoudig schoon te maken. Even een dweil eroverheen en de vloer is weer schoon! Ook heeft de vloer geen ribbelpatroon of een ander antislippatroon, zodat er hier geen vuil in kan achterblijven. Dit draagt vanzelfsprekend ook bij aan de hygiëne.

Vraag naar alle mogelijkheden

Een troffelvloer is zeer veelzijdig. Hierdoor biedt de vloer veel mogelijkheden en is deze dus geschikt voor in veel verschillende gebouwen. Dit kunnen zakelijke omgevingen zijn, maar ook is het mogelijk om een troffelvloer in uw woning te laten storten, bijvoorbeeld in de badkamer, waar ook valpreventie geen overbodige luxe is.

Geschikt voor grote en kleine ruimtes

Veel vloeren zijn minder geschikt voor grote ruimtes. Soms is het materiaal hier te klein voor, waardoor er heel veel materiaal nodig is om de vloer te leggen. Dit maakt zo’n vloer erg kostbaar en het duurt bovendien lang om de vloer te leggen. Bij een troffelvloer is dat anders. Doordat deze vloer gegoten wordt met vloeibaar materiaal, kan de vloer eindeloos worden uitgebreid, waardoor de vloer ook zeer geschikt is voor grotere ruimtes.

https://slipsafe.nl/

Gerelateerde artikelen

De juiste vloertegels kiezen

Waarom het belangrijk is om uw kelder snel waterdicht te maken

Bouwbedrijf Wim Top: wat wij voor jou kunnen betekenen!