Woning Ontwikkeling
Image default
Meubels

Eikenhouten salontafel van Boomstam Tafels

Eikenhouten salontafel van Boomstam Tafels.

Bij Boomstam Tafels is het mogelijk om een eikennhouten salontafelblad op maat te laten maken. Dit wordt veelal toegepast voor het matchen met een stalen salontafelonderstel/ stalen salontafelpoten. Naast de collectie de we hebben staan op de website is het ook mogelijk om uw eigen afmetingen en vormen door te geven. Maar vergis u niet, de collectie die wij hebben staan incl. de stalen tafelonderstellen van het merk Nordstahl zijn zeker het bekijken waard.

Kies uw afwerking van eiken salontafel

U kunt kiezen voor verschillende soorten behandelingen. Zo is er de Skylt lak (transparante coating), dit geeft een onbehandelde look en het salontafelblad behoud zijn kleur. Wilt u nou juist een unieke nieuwe kleur aan uw hout geven dan kunt u gaan voor bijvoorbeeld een wax van het merk Osmo. Wilt u bijvoorbeeld een mooie zwarte afwerking? Dan kunt u kiezen voor de Osmo Intense Black behandeling.

Verder kunt u ook zelf bepalen wat voor randafwerking u kiest. Wilt u een mooie rechte afwerking of wilt u liever een schuine afwerking? Alles is mogelijk. Ook kunt u voor de veel gekozen en zeer populaire natuurlijke boomrand kiezen. Het salontafelblad behoud dan zijn natuurlijke rondingen.

Meubels die perfect matchen

Mocht u nou zeer tevreden zijn met uw salontafelblad van Boomstam Tafels en op zoek zijn naar een bijpassend eikenhouten tafelblad, eikenhouten eetkamer bank of wandplank, dan kunt u daarvoor ook zeker bij ons terecht. Kijk eens verder in onze webshop en stuur ons ook even een berichtje via de live chat! Dan staan wij u zo snel mogelijk te woord om u te kunnen adviseren en om al uw brandende vragen te beantwoorden!

https://www.boomstam-tafels.com/salontafels/