Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Tips voor het kiezen van de juiste veranda

Op een veranda kan je heerlijk genieten van die zonnestralen. Denk aan die eerste zonnestralen dat gaan schijnen, op een veranda kan je hier heerlijk van genieten. Als jouw huis geen veranda heeft kan je deze laten bouwen. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten exclusieve veranda.

 

Welke soorten veranda’s bestaan er?

Zoals hierboven genoemd, zijn er 2 soorten exclusieve veranda:

 

Woon veranda

De woon- of leef veranda is een volwaardige uitbreiding van de woning. Dit is een uitstekende keus, wanneer jij je keuken of leefruimte wilt uitbreiden tot lichte, sfeervolle ruimte. Je kunt hier een grote eettafel of kook eiland in plaatsen en zelfs in de winter genieten van deze aangename ruimte.

 

Open veranda

In een open veranda kan je tot ver in het najaar genieten van het mooie weer. Een open veranda is een stuk goedkoper, dan een gesloten veranda. Door het open karakter geniet je optimaal van het uitzicht en de tuin, ook als het regent.

 

Veranda’s in verschillende stijlen

Er bestaat een vrij gevarieerd aanbod in veranda’s. Dit betekent dat je altijd wel een veranda vindt, dat bij jouw woning past. Je kunt een voorkeur hebben naar bijvoorbeeld een moderne veranda, of misschien toch liever een klassieke?

 

Populaire stijlen in veranda’s

–          Landelijke veranda’s

–          Klassieke veranda’s

–          Orangerie veranda

–          Victoriaanse veranda   

–          Romantische veranda’s

–          Moderne veranda

–          Aanbouw

 

Locatie van de veranda

Het is belangrijk, als jij een veranda gaat aanbouwen, dat het op de juiste locatie gebeurt. Let hierbij op de stand van de zon. Wil je vooral in de ochtenduren zon? Kies dan voor een veranda op het oosten. Van een veranda op het zuiden geniet je optimaal van de zon, maar kunnen de temperaturen in de zomer erg oplopen. Met een veranda op het westen heb je in de middag tot zonsondergang zon op het dak. Als je een veranda op het noorden hebt, heb je geen zon, dan is een verwarming wel een aanrader.

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-veranda/