Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Fietsaccu revisie door Fietsaccuspecialist

 

Groen actieblok:

Nieuwe fietsaccu nodig? Kies voor een fietsaccu revisie

Uw fietsaccu als nieuw, maar dan beter! Eerste content blok:

Weer onbezorgd fietsen

U heeft altijd de wind in de rug na een fietsaccu revisie van Fietsaccuspecialist. Dankzij de nieuwe “state of the art” accucellen en perfect afgestemde elektronica is uw fietsaccu weer zo goed als nieuw! U kunt er weer lekker tussenuit en dagelijks op de fiets naar het werk is geen probleem meer. Een fietsaccu revisie werkt als volgt. U stuurt ons uw huidige fietsaccu op gratis op naar ons. Vervolgens zullen onze technische specialisten uw fietsaccu reviseren. De passie van onze ervaren technici zorgt er voor dat uw fietsaccu weer als nieuw is. Zelfs nog beter! U kunt weer met een gerust hart op de fiets stappen en van de ondersteuning gebruik maken. Wij hebben de passie voor de techniek, u zit weer onbezorgd en met een glimlach op de fiets. Fietsaccu revisie. Hoe werkt het? Benieuwd hoe een fietsaccu revisie bij ons in z’n werk gaat van begin tot eind? Hieronder brengen wij de verschillende stappen eenvoudig in beeld.

FIETSACCU BRENGEN OF OPSTUREN

U brengt zelf de fietsaccu naar ons toe of maakt gebruik van onze GRATIS fietsaccu revisie verzendservice. Klik hier voor meer info over de gratis verzendservice.

FIETSACCU REVISIE

Zodra wij de fietsaccu hebben ontvangen krijgt u van ons een seintje. Na het testen van uw accu gaan we zo snel mogelijk aan de slag! De accucellen worden vervangen en de elektronica wordt geoptimaliseerd.

FIETSACCU RETOUR

We stemmen met u een tijdstip voor de retourzending af. U ontvangt uw gereviseerde fietsaccu terug. Zo weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van uw elektrische fiets. Overig blok:

Een “state of the art” accu door de fietsaccu revisie van de Fietsaccuspecialist.

Het idee is heel simpel: de Fietsaccuspecialist gebruikt uw huidige fietsaccu en maakt deze beter. Een stuk beter! Onze technisch specialisten hebben een passie voor de techniek van fietsaccu’s en zorgen ervoor dat de accu van uw elektrische fiets beter is dan hij ooit is geweest! Een professioneel uitgevoerde fietsaccu revisie door de echte vakman. Uw gereviseerde fietsaccu gaat weer jaren mee en u geniet weer jaren van uw ebike!

De Fietsaccuspecialist. Vakmanschap met oog voor detail

Wij kiezen voor u de beste accucellen. Zo kunnen de nieuwste accucellen van bijvoorbeeld Samsung, LG of Panasonic cellen de fietsaccu veel vaker opgeladen worden zonder dat de capaciteit snel achteruit gaat. Door tijdens de fietsaccu revisie de elektronica in de accu van uw elektrische fiets optimaal af te stemmen op deze ‘state of the art’ accucellen, krijgt u een perfect gereviseerde fietsaccu. De levensduur hiervan is optimaal en u kunt meer kilometers fietsen op uw e-bike met dezelfde gereviseerde fietsaccu zonder dat u een nieuwe hoeft aan te schaffen! Dit scheelt u vaak ook flink in uw portemonnee.

Een hoge actieradius en een lange levensduur na iedere fiets accu revisie

Onze technisch specialisten zorgen ervoor dat de actieradius hoger is dan deze ooit is geweest. U kunt dus meer kilometers fietsen op uw ebike met dezelfde gereviseerde fietsaccu. Door de betere kwaliteit van de accucellen én elektronica, gaat de batterij langer mee en geniet u dus optimaal van uw elektrische fiets.

Een nieuwe accu of toch een fietsaccu revisie?

Een fietsaccu revisie biedt vaak meer mogelijkheden dan u denkt. Omdat we de behuizing gewoon behouden, is een revisie veel goedkoper dan een nieuwe fiets accu in aanschaf. En heel milieubewust. We bieden twee pakketten aan waar u uit kunt kiezen of adviseren u in welke keuze u dient te maken afhankelijk van de staat van uw huidige accu: ‘Lion connect’ ‘Donkey link’. Bij het fietsaccu revisie pakket ‘Lion connect’ vervangen we de accucellen en passen we de elektronica aan. Is de elektronica gewoon goed? Dan bieden we u het pakket ‘Donkey Link’ aan en vervangen we enkel de accucellen. En als het nodig is stoppen we een nieuw ‘battery management system’ in de fiets accu van uw e-bike: dit is een systeem wat waakt over de gereviseerde fietsaccu en zorgt voor een optimale levensduur. Al met al bent u met een fietsaccu revisie van de Fietsaccuspecialist voor een scherpe prijs verzekerd van een geweldig werkende accu waar u nog vele jaren plezier van gaat hebben!

https://www.rebatt.nl/