Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Ga mee met de trends met een glazen schuifwand overkapping

Als je het hele jaar door in de tuin wil kunnen zitten, is een glazen schuifwand buiten ideaal. Deze schuifwand kun je laten plaatsen om jouw overkapping bijvoorbeeld af te laten sluiten. Een schuifwand kun je volledig dicht maken, zodat je in de winter lekker warm zit doordat er geen wind in de overkapping komt. In de lente of herfst is het soms best koel in de avond. In dat geval kun je de schuifwand gedeeltelijk open zetten. Op deze manier komt er nog frisse lucht (een klein briesje) de overkapping binnen, maar zit je niet volledig in de wind. 

Modern uiterlijk

Een glazen schuifwand overkapping is niet alleen erg praktisch, maar geeft ook een moderne uitstraling aan jouw woning. Het is namelijk een wand met een modern uiterlijk. Door de glazen panelen kun je het interieur van de overkapping nog zien, waardoor de tuin met de daaraan grenzende overkapping erg ruim oogt. Er zijn dus geen houten onderdelen die teniet doen aan het moderne uiterlijk van jouw overkapping. 

De glazen schuifwand buiten bestaat uit meerdere panelen die elk hun eigen baan hebben om in te schuiven. Hierdoor kunnen alle panelen in één gebied worden geschoven, waardoor de overkapping volledig open is. Je kunt ervoor kiezen om handgrepen op de panelen te plaatsen, zodat je geen vingerafdrukken op de glazen panelen krijgt. Dit houdt het geheel erg schoon en netjes. 

Gerelateerde artikelen

Goede hypotheekadviseur in den bosch

Een bouwkundige keuring Arnhem, laten uitvoeren of niet?

De beste makelaars in Rotterdam voor het verkopen van je huis