Woning Ontwikkeling
Image default
Beauty en verzorging

Geniet van de nieuwe HydraFacial behandeling bij Van Lennep Kliniek

Een behandeling voor huidverbetering waarbij u direct het resultaat van een schone, gezonde huid ziet? Dit snelle resultaat wordt bereikt bij de HydraFacial behandeling. In Oegstgeest of Den Haag kunt u bij Van Lennep Kliniek genieten van deze heerlijke, nieuwe behandeling.

We hadden bij Van Lennep Kliniek al veel over deze nieuwe behandelmethode gelezen. Hieruit kwam al naar voren dat deze behandeling zeer mooi is. Maar toen we gingen werken met de HydraFacial behandeling zagen we in de praktijk de verbluffende effecten van deze geweldige behandeling. De resultaten na behandeling overtreffen alles, het heeft ons in het begin absoluut versteld doen staan.

De HydraFacial behandeling bestaat uit drie stappen: reinigen, hydrateren en beschermen. De behandeling is geheel pijnloos en geeft geen vervelling of irritatie na de behandeling. Voor zowel mannen als vrouwen is HydraFacial zeer geschikt. De behandeling is effectief bij:

  • Pigmentvlekken of verkleuringen van de huid. Dode huidcellen worden door de peeling verwijderd, de natuurlijke celdeling wordt geactiveerd wat resulteert in een vermindering van de pigmentvlekken.
  • Grove poriën, acne of littekens van acne. Door bijvoorbeeld salicylzuur worden de poriën gezuiverd. Hierdoor wordt de huid rustiger en kan deze zich herstellen. Verstoppingen, ontstekingen, irritatie en roodheid zullen verminderen.
  • Fijne lijntjes en rimpels. Stimulatie voor de aanmaak van nieuw collageen zorgt voor een natuurlijke opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast vullen natuurlijke peptiden en hyaluronzuur de fijne lijntjes en rimpels op met vocht.
  • Vale teint of slappe huid. De huid wordt strakker en jeugdiger doordat antioxidanten ervoor zorgen dat de huid collageen en elastine aan gaat maken. Een algeheel jeugdigere huid is het resultaat.

De HydraFacial behandeling wordt maandelijks aanbevolen om zo het beste resultaat te behouden.

Veilig en effectief pigmentvlekken laten verwijderen

Wilt u op een effectieve manier uw pigmentvlekken laten behandelen, waarbij de pigmentvlekken na een aantal behandelingen verdwenen zijn? Dan kunt u er het beste voor kiezen om de pigmentvlekken met laser te laten behandelen. Verkleuringen als moedervlekken, ouderdomsvlekjes, sproeten en zwangerschapsmasker kunnen perfect behandeld worden met de speciale IPL huidlaser. Gemiddeld bent u na drie tot vijf behandelingen van uw pigmentvlekken verlost.

https://www.vanlennepkliniek.nl/