Woning Ontwikkeling
Image default
Geschenken

Gouden bekers in alle vormen en maten

Iedere atleet droomt ervan om een keer een gouden beker te winnen en op het erepodium te staan. Gouden bekers zijn dan ook de meest prestigieuze prijzen die je uit kunt reiken op een evenement. Ze worden niet alleen met sporten uitgereikt maar ook, samen met glazen awards, als lifetime achievement awards en bij andere gelegenheden. Wil je jouw evenement letterlijk meer glans geven? Dan is het goed om te weten wat je mogelijkheden zijn bij het bestellen van deze sportprijzen.

Je opties bij het bestellen van 1e-klas sportprijzen

Wanneer je een gouden beker bestelt wil je natuurlijk ook een bijpassende zilveren en bronzen trofee voor de nummers twee en drie. Dan is het belangrijk om op de afmetingen en de gebruikte materialen te letten. De meeste sportprijzen variëren van 10 cm tot ongeveer 30 cm. Er zijn uiteraard ook grotere bekers beschikbaar maar deze worden vaak ingezet als wisseltrofee. De sportprijzen zijn vrijwel altijd gemaakt van kunststof omdat dit langer mooi blijft en een stuk goedkoper is dan een sportprijs van (edel)metaal.

Wanneer kies je voor een andere sportprijs?

Een sportbeker is misschien niet in alle gevallen de ideale prijs. Bijvoorbeeld bij sportdagen op de basisschool. Het is dan leuk als iedereen een prijs krijgt voor het meedoen. De bedoeling tijdens een sportdag is natuurlijk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Het kan dan meer zin hebben om een medaille te kopen aangezien deze goedkoper en makkelijker uit te reiken zijn.

Sport-specifiek of zelf gepersonaliseerd?

Tot slot kun je bij gouden sportbekers nog kiezen voor een sport-specifieke prijs, bijvoorbeeld voetbal, tennis of hockey, of dat je een standaard prijs zelf personaliseert met een afbeelding en inscriptie. Dit geldt overigens ook bij medailles bestellen. Bij een goede leverancier kun je deze zaken al tijdens het bestelproces op de website aanpassen.