Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Het algoritme van Scripted Consultancy

Voer je een zelfde werkzaamheid keer op keer weer uit, dan wens je vast dat deze taak geautomatiseerd kan worden. Dit bespaard een hoop werk, en uiteindelijk ook een hoop geld.  Bij Scripted Consultancy hadden wij hetzelfde idee, echter voor een zeer gecompliceerde werkzaamheid. Wij zagen dezelfde patronen in het opstellen van een advies voor bedrijven. Er was een constante trend in de modellen die gebruikt worden, en de analyses die daar uit voort komen. Dit heeft ons geinspireerd om dit process te automatiseren, zonder dat dit iets afdoet aan de kwaliteit.

Het algoritme van Scripted Consultancy is zo opgesteld dat met een simpele invoer van bedrijfsdata een volledig bedrijfsadvies kan worden samengesteld. Het principe is simpel. Wij hebben ooit veel tijd gestoken in het ontwerpen van software en het aanleveren van kennis en data. Door hier veel tijd aan te besteden kunnen wij er nu voor zorgen dat u snel en gemakkelijk een advies kunt krijgen. Wij hebben het zware werk ooit gedaan, en nu is deze stap geautomatiseerd.

Dus wat vervangt onze software nu in weze? Simpelweg het tijdrovende en dure werk van een consultant. Het opnemen van de data, het verwerken van de data, het analyseren en combineren van factoren en het opstellen van adviezen. Wij nemen er enkel een kijkje overheen wanneer uw advies is samengesteld. Zo verzekeren wij een goedkoop, snel en kwalitatief advies.

Door deze software is ons product uniek in vergelijking met traditionele adviseurs. Onze levertijd is slechts 2 dagen, dit waar traditionele adviseurs maanden de tijd nodig hebben. De prijs van ons product is zeer laag €500,00 per advies, dat is tot wel 30 keer lager dan traditionele adviseurs.

We moeten natuurlijk ook de pijnpunten van ons product benoemen. Ondanks dat ons algoritme zeer geavanceerd is kunnen we geen advies samenstellen dat 100% relevant voor u is. Dit komt eerder in de buurt van 95%. Een percentage waar wij nog steeds trots op zijn.

https://www.scriptedconsultancy.com/