Woning Ontwikkeling
Image default
Architectuur

Het verhogen van de waarde van verhuurde woning

Het verhogen van de waarde van uw verhuurde huis? Of wilt u weten welke factoren belangrijk zijn bij het verhogen van de waarde van een beleggingspand? De Nationale Vastgoedportefeuille is een partij die graag advies geeft over het verhogen van de waarde van verhuurde huizen.

Een verschil met een normale niet-verhuurde woning, is dat de waarde mede afhangt van de mogelijkheden van het verhuurd. En indien er sprake is van een bestaand huurcontract, zal de inhoud van de afgesproken huursom grote invloed hebben o pde actuele marktwaarde. Waar normaal de WOZ-waarde, modelwaarde en de echte actuele marktwaarde de basis is voor de waarde van een beleggingspand, wordt er bij verhuurde panden naar andere aspecten gekeken. Er wordt dus ook echt gekeken naar het mogelijke rendement van de nieuwe eigenaar. Beleggers hebben uiteraard altijd de wens om een positief rendement te hebben.

Welke factoren spelen er dus nog meer bij ten opzichte van een normale koopwoning:

  • Mogelijkheden en potentie van verhuren van de woning
  • Hoogte van de huursom of jaarlijkse huurstromen
  • Mogelijkheden na renovatie, herstel of transformatie*

Het kunnen transformeren biedt nog meer kansen. Deze kansen kunnen uiteraard enkel worden gerealiseerd van serieuze vastgoedbedrijven of herstel/renovatie-specialisten. De Nationale Vastgoedportefeuille is als landelijk opererend beleggers- en opkopersnetwerk een serieuze partij die verhuurde woningen kunnen opkopen of door verkopen.

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/waarde-woning-in-verhuurde-staat-bepalen/